Tugev aste on ka selle toru sees. Küsimus, kuidas lahendada üleminek õhutorusse?
a) vahest on mingi spetsjomm otsik, mis istub sinna sisse?
b) sinna sisse tuleb istutada sobiv torujupp ja selle torujupi teise otsa lõdvik kruviklambriga
c) lõdvik pannakse ümber selle astmega otsa klambriga (turbo väljuvale otsale "kaela" ja see aste toru sisse jääb alles?
netist on näha, et osa tuunijaid on lasnud selle äära õhemaks terida, või freesida. Mina enda masint kokku ladusin, siis ma küll sellele äärele suurt tähelepanu ei pööranud. Lõdviks läks klambriga peale kõik. Isiklikult ei usu, et sellest äärest suurt vahet on.
Miq kirjutas:netist on näha, et osa tuunijaid on lasnud selle äära õhemaks terida, või freesida. Mina enda masint kokku ladusin, siis ma küll sellele äärele suurt tähelepanu ei pööranud. Lõdviks läks klambriga peale kõik. Isiklikult ei usu, et sellest äärest suurt vahet on.
Pakun, et kui selliseid kohti oleks 10 siis oleks vahe juba tuntav. Ja kui korralikult kõike teed, siis tee ka see ühtlaseks. Mingi üldine reegel oli et kuskil ei tohi olla üle 15kraadist üleminekut, rääkimata astetest.
Freesiga peaks vist ligi mahtuma, et see ilusti koonusesse lasta.
See oleks ilmselt kõige lihtsam variant.
Või lase treialil sinna astmeni koonuses hülss sisse teha.