K: ca18det

Kõik muu mis mujale ei sobi !

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
Iff00

K: ca18det

Postitus Postitas Iff00 »

Tervus,

võimalik, et plaanin müüa enda ca18det mootorit komplektsena. Nagu tavaliselt:D saaled on ringil ja tihendid vajavad vahetamist. muidu täitsa ponks mooor veel:)

Siis miks teema siia? ei ole veel 100% kindel müüa..uurin maad mis nad sellises olukorras maksta võiksid?

Mootor peal veel hektel ja toimib:)
Laisu

Postitus Postitas Laisu »

kust sa võtad et ülejäänud korras on? kui saaled ringi, siis healjuhul pääseb vända lihviga, kui mitte siis uut vänta vaja.

korralikud garantiiga mootorid on ca 22k. niiet sinu kirjeldustele vastav mootor koos turbo ning kõige muuga...ehk mingi 9-10k?
Iff00

olen tarbinud teda ja muid probleeme pole esinenud...et kasutatud vänt 1500 ka saada kui vana enam päästa ei saa...
Kasutaja avatar
Renn

Postitus Postitas Renn »

hahahaha :-D
oled kindel, et seda väntvõlli sul juba varem lihvitud pole?
olen näinud sellist "mittekunagilahtivõetud" CA18DET´i ka, millel rem. mõõdus oli vänt juba sees - st. seda, et Kuusakoski ukse taha võid sellega minna!
Mul ka vedeleb üks selline väntvõll, mille 3 silindri kaela saaks 0,5 mõõtu lihvida, sest mõni kümnendik oli too juba mõõdust väljas, et esimest rem. kasutada...
NisMo history: 3x 200sx S13, 1x Pulsar GTiR , 1x S14A ...to be continued
Siim

Postitus Postitas Siim »

Renn kirjutas:hahahaha :-D
oled kindel, et seda väntvõlli sul juba varem lihvitud pole?
olen näinud sellist "mittekunagilahtivõetud" CA18DET´i ka, millel rem. mõõdus oli vänt juba sees - st. seda, et Kuusakoski ukse taha võid sellega minna!
Mul ka vedeleb üks selline väntvõll, mille 3 silindri kaela saaks 0,5 mõõtu lihvida, sest mõni kümnendik oli too juba mõõdust väljas, et esimest rem. kasutada...
See väntvõll mis sul ajataga vedeles? :lol:
Üldiselt soovin edu korraliku väntvõlli otsimisel, neid ei leia nii lihtsalt. Ise ei julge enam lihvitud väntvõlle sisse panna ühtegi mootorisse, olgugi, et viga oli ehitajas...
302hp/464nm
Iff00

:D heh..nojah ..eks ta ole..eniwei.. alati võib ka jupikaupa müüa:)
Vasta