Tervus,
võimalik, et plaanin müüa enda ca18det mootorit komplektsena. Nagu tavaliselt:D saaled on ringil ja tihendid vajavad vahetamist. muidu täitsa ponks mooor veel:)
Siis miks teema siia? ei ole veel 100% kindel müüa..uurin maad mis nad sellises olukorras maksta võiksid?
Mootor peal veel hektel ja toimib:)
K: ca18det
hahahaha
oled kindel, et seda väntvõlli sul juba varem lihvitud pole?
olen näinud sellist "mittekunagilahtivõetud" CA18DET´i ka, millel rem. mõõdus oli vänt juba sees - st. seda, et Kuusakoski ukse taha võid sellega minna!
Mul ka vedeleb üks selline väntvõll, mille 3 silindri kaela saaks 0,5 mõõtu lihvida, sest mõni kümnendik oli too juba mõõdust väljas, et esimest rem. kasutada...

olen näinud sellist "mittekunagilahtivõetud" CA18DET´i ka, millel rem. mõõdus oli vänt juba sees - st. seda, et Kuusakoski ukse taha võid sellega minna!
Mul ka vedeleb üks selline väntvõll, mille 3 silindri kaela saaks 0,5 mõõtu lihvida, sest mõni kümnendik oli too juba mõõdust väljas, et esimest rem. kasutada...
NisMo history: 3x 200sx S13, 1x Pulsar GTiR , 1x S14A ...to be continued
See väntvõll mis sul ajataga vedeles?Renn kirjutas:hahahaha![]()

Üldiselt soovin edu korraliku väntvõlli otsimisel, neid ei leia nii lihtsalt. Ise ei julge enam lihvitud väntvõlle sisse panna ühtegi mootorisse, olgugi, et viga oli ehitajas...
302hp/464nm