Mihkel kirjutas:Kuidas sa pihustite asja lahendasid?
Ma näen ainult kahte takistit.
Pidin 4 panema?
Panin takistid kumbagi pihustiahelasse jadamisi ja pihustid omavahel rööbiti. Pihusti takistus ~2,5 oomi ja lisatakisti 6,8
pihustid rööbiti teevad takistuseks 2,5:2= 1,25 oomi ja lisatakistiga kokku teeb se kummagi ahela üldtakistuseks 6,6+1,25= 7,25oomi mis teeb sama välja kui kasutada 14,5 oomiseid pihusteid rööbiti mida peetakse juba kõrgeoomisteks

TPSI sain samuti tööle ja selle kalibreeringut ja muid seadeid ta ära ei unusta aga megatune näitab käivitades vaid mingeid deafult kellasid mitte minu valituid.
Jama on aga triggeri lugemisega, millega ta absoluutselt toime ei tule (Kui olen võtnud korraks ajult või ediselt toite tagant ära, siis hetkeks lööb 200rpmi ette aga see kukub kohe nulli ja rohkem seal mingeid numbreid peale nulli ei näe kuni järgmise resetini.
Nalja pärast panin ka anduri triggeri kinnitus poltide kohale ja oh imet, mingid numbrid loeb siiski kokku nende nelja mutri pealt (starteriga lastes 200rpmi kandis) ja kuna mul 1 kinnitusmutter asub tsentrile veidi ligemal kui teised, sisi tolle koha peal on ka pöörete kiirus hetkeks teine. Huvi pärast panin ka süütepooli külge ja isegi mingi säde oli olemas aga jah mis ajal?
Ei teagi, kas peaksin otsima uue triggeri (ehk mõni mis edisele loodud töötab paremini) või peaksin proovima mõnd muud andurit