Mis asjaga on antud pildil tegu, ja kas mõjutab turbo tööd, kui see roheline kork on pealt katki? Rõhulekke testiga sealt vuhiseb korralikult välja juba 1 bar juures.
Mootor 1,8T
Viimati muutis Helina, 15.11.2013 23:07, muudetud 1 kord kokku.
Jah, lihtsalt kork see. Pudenes teine näppudevahel täiesti ära. Hetkel otsingi uut sinna asemele. Lihtsalt huvitaski see, et kui sealt lekib, kas too leke seal võib põhjustada turbo töös suuremaid probleeme? Kuna hetkel ajus ka turbo ülerõhu viga (00544 - Maximum Boost Pressure Exceeded ) siis kas see sama korgikese koht võib seda põhjustada, tehes fuel cuti? Muid vigu sees diagnost ei näita, muidugi ei välista ka WG varda toimimise probleemi vms. Tolle veaga soovitatigi teha rõhulekke test uuesti, pidavat suure tõenöosusega lekke jama olema.
Sellessuhtes et tahaks jah võimalikult originaaljuppi sinna otsa tagasi saada :D Mulle väga sellist " ajutist ja igavest" lahendust teha ei meeldi, aga proovida ju võib, et kuidas siis käitub. Iseasi kas mul on võtta mingit vaakumvolla juppi kusagilt nii sinna otsa panemiseks. Ühte voolikut on üle, mis turbo kella sisse tuleb, aga hetkel ei oska äelda, kas see sinna otsa sobib mõõdult.
Helina kirjutas:Jah, lihtsalt kork see. Pudenes teine näppudevahel täiesti ära. Hetkel otsingi uut sinna asemele. Lihtsalt huvitaski see, et kui sealt lekib, kas too leke seal võib põhjustada turbo töös suuremaid probleeme? Kuna hetkel ajus ka turbo ülerõhu viga (00544 - Maximum Boost Pressure Exceeded ) siis kas see sama korgikese koht võib seda põhjustada, tehes fuel cuti? Muid vigu sees diagnost ei näita, muidugi ei välista ka WG varda toimimise probleemi vms. Tolle veaga soovitatigi teha rõhulekke test uuesti, pidavat suure tõenöosusega lekke jama olema.
pigem probleem liigses rõhus,mis tekitab fuel cuti. Mis numbreid muidu rõhukell näitab?
Cuti ajal viskab maha rõhu, muidu hoiab ühtlaselt ( kella järgi ). Tühikäigul vaakumis 0.7 ja ei pendelda..varem kui fuel cut i ei teinud, hoidis ka rõhku ega ei pendeldanud ...ehk siis 1.1 - 1.2 bari (max ) 3nda käiguga peeneks. Hoidis kenasti. Cut ima hakkas paar päeva tagasi. Rohkem ma rõhku üles enam ise autol ei lase..ehk sõidan 2000 pöörde juures, siis kannatab kulgeda ilma kõrvalnähtudeta, aga üldjuhul autot praegu ei piina ja panin seisma ta hetkel, eks tuleb hakata uurima lähemalt.
Viimati muutis Helina, 08.10.2013 10:21, muudetud 1 kord kokku.
Mina vaatan kella pealt ja loen lihtsalt neid numbreid sealt pealt.. ja lööb siis 0-ist pluss poolele +1 edasi ja max 1,2 olen näinud kellal 3 nda käiguga põhjagaasiga. Ise välja ei mõtle seda
Ei ma too õhtu enam ei proovinud, kusjuures peale tanklast ärasõitu 1 kiirendus oli saipõnks ilus, teisel kiirendusel hüppas jälle nagu kits
Aga ma mingi aeg kui võimalus tuleb, teeb uue lekketesti , siis mõtleb jälle edasi. See on see kui omal garaaži ja kompressori võimalus puudub, ja peab tuttava ajagraafiku järgi sättima
Kuigi hea jah, kui saaks selle WG enda asja ka ära mõõta.