audi a4 1,9 tdi 66 kw muutuva geomeetriaga turbo

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
turbokris

audi a4 1,9 tdi 66 kw muutuva geomeetriaga turbo

Postitus Postitas turbokris »

kuna 66 kw ei ole muutuva geomeetriga ja vaja osta uust turbo siis käis mõttest läbi 81 kw muutuva geomeetriaga olen lugenud et seda tehakse ümber rõhuga juhitavaks kas sellest oleks midagi kasu ??? ja mis peab ümber tegema et hakkaks tööle ??
jyrisoo
Kontakt:

Re: audi a4 1,9 tdi 66 kw muutuva geomeetriaga turbo

Postitus Postitas jyrisoo »

turbokris kirjutas:kuna 66 kw ei ole muutuva geomeetriga ja vaja osta uust turbo siis käis mõttest läbi 81 kw muutuva geomeetriaga olen lugenud et seda tehakse ümber rõhuga juhitavaks kas sellest oleks midagi kasu ??? ja mis peab ümber tegema et hakkaks tööle ??
Originaaltarkvaraga ajus pole sellest kasu.
turbokris

Postitus Postitas turbokris »

jyrisoo kirjutas:
turbokris kirjutas:kuna 66 kw ei ole muutuva geomeetriga ja vaja osta uust turbo siis käis mõttest läbi 81 kw muutuva geomeetriaga olen lugenud et seda tehakse ümber rõhuga juhitavaks kas sellest oleks midagi kasu ??? ja mis peab ümber tegema et hakkaks tööle ??
plaanis chip nagunii on aga kuna hetkel vaja turbo vahetada siis kui chip lisaks on kasu ???
jyrisoo
Kontakt:

Postitus Postitas jyrisoo »

turbokris kirjutas:
jyrisoo kirjutas:
plaanis chip nagunii on aga kuna hetkel vaja turbo vahetada siis kui chip lisaks on kasu ???
Jah siis saab teha softi muutuvgeomeetria turbole. Pane siis juba 81kw pihustiotsad ka, sobivad 1:1-le.
Vasta