audi a4 1,9 tdi 66 kw muutuva geomeetriaga turbo
audi a4 1,9 tdi 66 kw muutuva geomeetriaga turbo
kuna 66 kw ei ole muutuva geomeetriga ja vaja osta uust turbo siis käis mõttest läbi 81 kw muutuva geomeetriaga olen lugenud et seda tehakse ümber rõhuga juhitavaks kas sellest oleks midagi kasu ??? ja mis peab ümber tegema et hakkaks tööle ??
Re: audi a4 1,9 tdi 66 kw muutuva geomeetriaga turbo
Originaaltarkvaraga ajus pole sellest kasu.turbokris kirjutas:kuna 66 kw ei ole muutuva geomeetriga ja vaja osta uust turbo siis käis mõttest läbi 81 kw muutuva geomeetriaga olen lugenud et seda tehakse ümber rõhuga juhitavaks kas sellest oleks midagi kasu ??? ja mis peab ümber tegema et hakkaks tööle ??
CHIPTUNING & DPF EEMALDUS, www.CHIP.ee -58007330
plaanis chip nagunii on aga kuna hetkel vaja turbo vahetada siis kui chip lisaks on kasu ???jyrisoo kirjutas:Originaaltarkvaraga ajus pole sellest kasu.turbokris kirjutas:kuna 66 kw ei ole muutuva geomeetriga ja vaja osta uust turbo siis käis mõttest läbi 81 kw muutuva geomeetriaga olen lugenud et seda tehakse ümber rõhuga juhitavaks kas sellest oleks midagi kasu ??? ja mis peab ümber tegema et hakkaks tööle ??
Jah siis saab teha softi muutuvgeomeetria turbole. Pane siis juba 81kw pihustiotsad ka, sobivad 1:1-le.turbokris kirjutas:plaanis chip nagunii on aga kuna hetkel vaja turbo vahetada siis kui chip lisaks on kasu ???jyrisoo kirjutas:Originaaltarkvaraga ajus pole sellest kasu.turbokris kirjutas:kuna 66 kw ei ole muutuva geomeetriga ja vaja osta uust turbo siis käis mõttest läbi 81 kw muutuva geomeetriaga olen lugenud et seda tehakse ümber rõhuga juhitavaks kas sellest oleks midagi kasu ??? ja mis peab ümber tegema et hakkaks tööle ??
CHIPTUNING & DPF EEMALDUS, www.CHIP.ee -58007330