Ma olin viisakas

Kindel, et ülalt alla. Ise olin Soomes tööl, keevitus oli muidugi mma tüüpi, aga kogu protsess käis just nii, et alt üles. Ja keevituse kohta nii palju, et kemppi on üks parimaid aparaate. Kannatab nii vett kui pori ja töötab ikka.silvia kirjutas:Präegusel keevisel on liialt vähe voolu ja traat ei sula korrallikult toruga kokku ning kasvab mäeks. Proovi sama materjali peal tugevama vooluga ja proovi järjest punktida tuleb ilusam ja on kordades lihtsam, kui pidevalt keevitad. Kui toru keevitada siis ülevalt alla.
Jõudu!
Ma pidin isegi eksamil pidin alt üles keevitama. Aga samas ülalt alla keevitamine jätab ilusama õmbluse, ja summuti on selline asi ka, kus ei ole suuri jõude ja koormusi.silvia kirjutas:Kui keevitad ülevalt alla siis metall mis sulab vajub ka alla ja sulatad selle ilusti keevituse sisse. Aga kui keevitad alt ülesse siis metall mis sulab vajub alla samas sina liigud ülesse. Kindlasti materjali paksus loeb väga palju aga selliselt keevitan mina ja ei väid, et see ka 100% õige. Samas ühtlase keevituse ajal peab tegema liigutusi kas spiraalis või vasakule ja paremale ja tehakse ka edasi tagasi aga sellise toru juures mida keevitab antud teema algataja siis pole kindlasti aega neid liigutusi teha sest materjal on üsna õhuke. Keevituse jaoks võib lausa eraldi foorumi teha ja nagu juba mainiti siis keevitamiseks on vaja kõvasti keevitada :D
Turbokal pole vast hull, aga ennustan, et silencerita on valjuhääldi.LordVampire kirjutas:Ma ilma selle tagumise filtrita ei proovind, kas saab vähe karmima hääle ka kätte...