Nüüd siis hakkan nv-ks ettevalmistusi tegema ja loodan, et tuleb ikka kõrge 12s ära
BMW 328i (S50B32) Touring
Re: BMW 328i (S50B32) Touring
Tõin siis täna auto VKM-ist ära(oli nädala jagu auto Viljari käes) ja nüüd on auto parem kui varem
, Boosti kõikumine on kadunud ja kuumaks enam ei lähe ummikutes. Ühtlasi on auto nüüd ka kiirem, sest boost püsib ilusti 1,4bar-i.
Nüüd siis hakkan nv-ks ettevalmistusi tegema ja loodan, et tuleb ikka kõrge 12s ära
BMW M3 Touring 870hp & 892nm @ 1,4bar boost
"With great power, comes great responsibility"
Räägi ikka nii nagu on
Tuleb 10 ära? Väiksed pidurid olemas ja slikid mahuvad alla?
DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
Väiksed pidurid on olemas ja slikid mahuvad kah alla 
Ootan huviga ringrajalt liikuvaid pilte... 
Müüa palju erinevaid juppe 88-92 Civic / CRX / Concerto / Shuttle - Küsi julgelt...
Seekord jäi dragil kahjuks väikese tehnilise rikke pärast plaanitud 10s tulemata. Kolm starti tegin külma rehviga ja esimesed kaks käiku pidamist siis väga polnud. Nende sõitude tulem oli 11,7s @ 205km/h ja 60-ne jala aeg oli 2,0s.
Siis seadistas Viljar mul ilusti launchi ära, luges sõnad peale kuidas sõita ja plaan oli järgmine, teisega slikid ilusti soojaks ja siis start launchiga mis oli 5500rpm-i ja 1,0bar boosti. 10s oleks nagu pidanud olema ainult vormistamise küsimus ju, aga pooltelg ei hüüa tulles
.

Nüüd siis ppf-ist tugevamad pooltelijed alla ja võib jälle muretult edasi töristada.
Siis seadistas Viljar mul ilusti launchi ära, luges sõnad peale kuidas sõita ja plaan oli järgmine, teisega slikid ilusti soojaks ja siis start launchiga mis oli 5500rpm-i ja 1,0bar boosti. 10s oleks nagu pidanud olema ainult vormistamise küsimus ju, aga pooltelg ei hüüa tulles

Nüüd siis ppf-ist tugevamad pooltelijed alla ja võib jälle muretult edasi töristada.
Varu telgi ei olnudki kaasas? Või sellel M seeria omad ja haruldased? Oleks tahtnud 10s näha kyll : )
M-i teljed jah all minuomal ja neid pole just tõesti igalt poolt võtta, samas poleks ka varutelg aidanud nagunii, sest juhtus see ju finaalis.
Ehk tead mis väänet need PPF-i omad kannatavad?
Täpselt ei tea, aga selliste 1000+hj autode all nad igaljuhul kestavad (ka dragil ja liimirajal).
Kas mulle tundub või on sellel poolteljel juba varasemast miski pragu sees olnud?
Ilmselt tundub, päriselus on näha, et mingeid mõrasid pole varem olnud ja lihtsalt andis alla see kaigas.
Kusjuures mulle tundub see murd kah imelik. Kui pooltelg on vaid üht pidi auto all käinud murdub ta reeglina kui treipingis lõigatu. Kahtlustan, et kunagi on nad ehk teisipidi all olnud....st et vasak paremaga ehk segi läinud
Ei pruugi muidugi tõsi olla.
DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Kui ükskord turbo laadima hakkas oli pooltelg juba läinud. Huvitav oli jälgida igatahes, kahju et lõpuni sõita ei saanud.
Mul murdus täpselt samamoodi jaapanlasel nii, et kaks teravikku oli ainult pärast nii, et suht normaalne murdumine vist.jeff01 kirjutas:Kusjuures mulle tundub see murd kah imelik. Kui pooltelg on vaid üht pidi auto all käinud murdub ta reeglina kui treipingis lõigatu. Kahtlustan, et kunagi on nad ehk teisipidi all olnud....st et vasak paremaga ehk segi läinudEi pruugi muidugi tõsi olla.
Civic VTi-T