Kestab küll

Nende 63 usd kollede kohta, endale ühte ostsin ja johhaidiii mis kvaliteet

Hents kus sa lased lõigata laseriga paksu metalli? Joonise teen ma ise valmis. Väljalaske flantsid võiks miski 15mm olla?
Mis see Volvo sõidab Eestis või? Kus kandis?hents99 kirjutas:Nt üks Volvo 850 T5, millele sai HX35W paigaldatud, turbo istus kolle all. Ruumiga polnud ka priisata.
Tartus.wa666ou kirjutas:Mis see Volvo sõidab Eestis või? Kus kandis?hents99 kirjutas:Nt üks Volvo 850 T5, millele sai HX35W paigaldatud, turbo istus kolle all. Ruumiga polnud ka priisata.
Mis puutub turbo toestamisesse - Volvo T4, Holset HX50, ei mingit tuge ega ka vajadust/probleeme.
Mul küsimus et mis hinnaga seda pildil olevat põlve ostad ja mis mõõdus?hents99 kirjutas:Tartus.wa666ou kirjutas:Mis see Volvo sõidab Eestis või? Kus kandis?hents99 kirjutas:Nt üks Volvo 850 T5, millele sai HX35W paigaldatud, turbo istus kolle all. Ruumiga polnud ka priisata.
Mis puutub turbo toestamisesse - Volvo T4, Holset HX50, ei mingit tuge ega ka vajadust/probleeme.
Vajadust pole nii kaua kuni midagi puruks pole. Aga pole minu asi vaielda, enamus peavad mind lolliks.
Loodetavasti omanik ei pahanda:
Peaaegu 37mm sisemõõt. Vähesed pordid on väiksema diameetriga. Väiksemat toru sisemõõtu, kui pordi mõõt ei ole eriti mõistlik teha.digimarket kirjutas:42mm on siis toru välismõõt? Natuke jõher ei ole see kolle?
Kohe lendavad sulle Audi AAN mootori omanikud pealehents99 kirjutas:Peaaegu 37mm sisemõõt. Vähesed pordid on väiksema diameetriga. Väiksemat toru sisemõõtu, kui pordi mõõt ei ole eriti mõistlik teha.digimarket kirjutas:42mm on siis toru välismõõt? Natuke jõher ei ole see kolle?