zoom, sa näed ikka asju päris oma mätta pealt
zoom1 kirjutas:kuidas sa tahad siis - ise räägid et ei taha pöördesse ajada. Just madalat otsa tahad kautada.
Ja ise ka ju ütlesid et suurtel pööretel hakkab turbo takistama

1. pole ütlenud, et ei taha pöördesse ajada, või et tahan ainult madalat otsa kasutada - Ma räägin, et ma tahan alumist otsa paremaks teha. See "power" mis mul üleval on, on täiesti paras ja mõnus linna jaoks. Ma tahan, et seda mõnusat jõudu oleks rohkem, suuremas ulatuses.
2. pole ma ka ütlenud, et suuretel pööretel turbo takistama hakkaks midagi. Ta kasutegur/tootlikus/jõudlus/rõhk hakkab langema. St. et ta ei tööta enam nii effektiivselt. Igal turbol on oma optimaalne mootori pöörete vahemik(mis on muidugi suhtes mootori töömahuga), milles ta kõige effektiivsemalt töötab. Alla selle takistab ta ainult gaaside liikumist - üle selle teeb endale 'haiget'.
zoom1 kirjutas:
Aju kohta ei tea - pole bmw-d uurinud. Lihtsalt vabalthingava aju ei ole ette nähtud turbo jaoks - üks asi on vaakum, teine rõhk.
olen tänulik, et sa just rõhku mainisid(oli kuidagi kahesilma vahele jäänud). Ennem ma mõtlesin ainult küttesegule. Kuid mul otseselt rõhuandurit(MAP, onju?) pole, minu teada mitte, nimelt on tavaline ühulugeja(MAF, onju?).
zoom1 kirjutas:See peaks suht loogiline olema et vabalthingav ei hakka turboga tööle - kütusesegu jääb lahjaks. Kütusesurve tõstmine ka ei aita sittagi - sunnyl tõstsin 1bar~ ja ei muutund mitte midagi.
Tegelikult, see kas segu jääb lahjaks või mitte oleneb selles palju õhku silindritesse 'voolab'. Seda ma võin sulle öelda, et kui madalama otsa tõstetud jõud on väiksem või sama suur kui sama vabalthingava mootori maksimum jõud, siis pole vaja teha ühtegi muudatust pritsungi süsteemi. Ning seda ma proovingi saavutada. - tõsa alumist otsa ning ülemine võiks jääda õige segu nimel samaks(ps! paar % ei tohiks hullu olla, kui tuleb). Ainuke mille üle veel muretseda on, et kas aju oskab selle 20-30% suurema õhukogusega madalatel pööretel midagi peale hakata. Et kas ta 'tabelites' on selline koht olemas.
PS! igaksjuhuks mainin VEEL KORD, et mu eesmärk ei ole tõsta max-jõudu - Ma ei kavatse ülelaadimis rõhuga hulluks minna, vb 0,5bar maksimaalselt(siis tuleks vist juba süüdet sättima hakata). Ahjaa. kas keeg suunaks Zoom'ile Max boost'i raamatut , minu teada ta pole seda veel näinud.