kord on ja kord ei ole

Tehnilised probleemid, küsimused ja lahendused.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
Toivoku
Kontakt:

kord on ja kord ei ole

Postitus Postitas Toivoku »

sai ostetud selle foorumi kaudi siit turbo, lõtk kuskil poolteistmillimeetrit, nagu vist aru saada on seda veidikese palju, okei tossab ja ajab õli läbi, aga ma ei saa sellest aru ,et kord nagu turbo töötab siis jälle mitte? sõidan näiteks 5ndak äiguga mingi 10km ja kui siis tahaks kellegist mööda kiirendada ja vajutan gaasi põhja siis nagu 2 sekundit läheb ja plõks ongi tavaline diisel jälle, ehk siis turbo ei tööta , lähen teen väikese pausi nii 2-3 mintsa ja siis jälle see turbo töötab, milles võib viga olla? tõesti ainult nendest puksidest? kui nii siis peaks selle kasutajaga rääkima, sest tema väitis,et töötab korralikult :)
Toivoku
Kontakt:

Re: kord on ja kord ei ole

Toivoku kirjutas:sai ostetud selle foorumi kaudi siit turbo, lõtk kuskil poolteistmillimeetrit, nagu vist aru saada on seda veidikese palju, okei tossab ja ajab õli läbi, aga ma ei saa sellest aru ,et kord nagu turbo töötab siis jälle mitte? sõidan näiteks 5ndak äiguga mingi 10km ja kui siis tahaks kellegist mööda kiirendada ja vajutan gaasi põhja siis nagu 2 sekundit läheb ja plõks ongi tavaline diisel jälle, ehk siis turbo ei tööta , lähen teen väikese pausi nii 2-3 mintsa ja siis jälle see turbo töötab, milles võib viga olla? tõesti ainult nendest puksidest? kui nii siis peaks selle kasutajaga rääkima, sest tema väitis,et töötab korralikult :)
see asi saab lahenduse kohe, peaks olema siis viga selles regulaator klapis, et hoiab pidevalt poolkinni vms.
Kasutaja avatar
temp

Postitus Postitas temp »

minu vana turbo tegi sama lugu kui mul kulus liiter õli nädalas.
Ta lihtsalt poob kinni kuna lekib palju õli...
Toivoku
Kontakt:

aga kurat ei leki eriti palju midagi, natukese seest õline ainult, või on ka juba see palju kui natuke silmaga näha? ja miks ta lahti ei tõmba kui pöördeid annad?

ja kui ta kinni jääb siis miks see turbiin ikka pöörleb?
Toivoku
Kontakt:

jätkaks siis seda teemat. nii sai vahetatud turbo, võimsama vastu, kas võimalik,et lihtsalt kytust ei tule peale? turbiin käib kenasti ringi ja uus turbo tekitab tuule vihinat kaa. aga nyyd lihtsalt kadus ära ja tõmbab ainult madalatel pööretel, vaja seda klappi reguleerida? või siis kas on tõesti kõrgsurve pump või pihustid need mis on sellise rõhu juures otsad andnud?
Kasutaja avatar
zoom1

Postitus Postitas zoom1 »

keera turborõhk sama suureks nagu originaalis on.
CA18DET best et 11.1s 205kmh
Kasutaja avatar
Ragnar

Postitus Postitas Ragnar »

isegi vähemaks võiks keerata kui originaalis kuna turbo ju tootlikum nagu ma aru sain. see vuhisev õhu hääl võib olla ka lahtine või lekkiv lõdvik ja äkki on hoopis probleem wastegates.
Alfa Romeo Brera 3.6 JTS V6 Q4
Ex Fiat Coupè 16v Turbo 342hj/466nm
Toivoku
Kontakt:

nii uus turbopeal, keerati kytust juurde ja värki, toimib kyll, aga nyyd oleks vaja urbo rõhku vähendada, nyyd seletage ära kuidas seda teha, sellist eraldi wastegatet mul pole, ikkagi sisemine vms, kas sellest ylerõhuklapist saab siis rõhku suurendada ja vähendada vastavalt vajadusele? saan aru et seda rõhku mis ta sees hoiab saab varem välja lasta ja kinni hoida, aga,et seda survet mis ta puhub vähendada ma kyll ei oska. ikkagi vist peaks wastegate eraldi orgunnima omale?
Kasutaja avatar
jeff01

Postitus Postitas jeff01 »

Sisese wastgate timmid mõne vedruga paika välja ulatuvast hoovast (Se vaid minu arvamus)
DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
Toivoku
Kontakt:

siis ikkagi on wastegate see mis arvasin. seda pikka raamatud inglis keeles eiviitsi ma läbi lugeda, kuna pootlest asjadest ei saaks ma niikuinii aru.
Vasta