aR kirjutas:Kas keegi teab ka täpsemat infot selle auto kolbide kohta. Ntx siis et mis nende hinnaks kujunes ja kus kohast lätist nad tellitud on (kodulehekülg või muu kasulik info)?
väga põnev aga kes reaalselt neid valmistab ja tehakse pmst ainult custom kolbe ? kataloogi pole ?
Taunuse puhul käis asi nii ,et saatsime sellise kolvi nagu meil vaja nendele ning nemad tegid meile kuus sellist sepistatud kolbi.
Kataloogi jah minu teada pole.
IvarR
1400.- hmm. Sepistatud kolb - kui palju tal seda vastupidavust selle raha eest võib olla? Kuidagi odav tundub, see ju tehakse sisuliselt kliendi valikul, ehk teist komplekti sellised ei pruugigi olla. Mulle pakkus tuttav (turbo)kolbe, sepistatud ja mitte suured mõõtmetelt (ford 2.0 pintole), sõbrahinnaga ca 300-400 EURi tükk, nood muidugi olid reaalselt ka 1300hp mootoris olnud, mitte konkreetselt samad, aga samasugused ja uued. Aga kui palju seal taunuse mootoris jõudu on?
Autolehe artikkel oli väga pinnapealne ja faktidesse väga ei mindud. Väljendid nagu "läti kolb" iseeneselt ei kõla eriti usaldusväärselt. Setistatud cutom kolvid lätist oleks palju etem, aga see selleks. Loodetavasti saab see auto ennast normaalselt tööle ka, siis hea vaadata. Ilusti ehitatud, midagi pole öelda, sisu on ehk liigagi "pimp" but that just me.. :D
Mingit täpsemat lugu ootaks küll ehk...
Markus
Wivel- Worlds 1'st activity tracker for cars and motorbikes
Purustatud kardaani saab uurida db-hp poes klaaskapist kui kellegile peaks huvi pakkuma. Väidetavalt pidi 1000hj kannatama kuid läks katki seadistamisel
IvarR
Mootori juhtajude müük/paigaldus/seadistamine.
Võistlusautode ehitus.
Mis moodi see 1000hj vastupidavus kardaanil väljendub?
1100nm@6000rpm või 7000nm@1000rpm?
Ma väga tõsiselt ei võtaks neid pakkujaid, kes ülekandeosade vastupidavust ainult hobujõudes annavad. Pealegi kardaani puhul sõltub jõud suures osas rehvi haarduvusest.