Selles esimeses väljaandes veel ise seadistada ei saa. Beta versioonis tuleb kohe välja ka seadistamise võimalus ja kui tundub, et pommikindel siis saab Marko ka oma küüneviha zoom-zoomile taha ajada

Antud hetkel olin subjektiivne ja lähtun meie seadistaja Steve kogemustest.Mihkel kirjutas:Spooli testides hakkasid mõlemal autol täpselt samas pöördest vajutama?
Kindel, et need K04 numbrid on whp? On sul mingeid tiivikute mõõte anda nende turbode kohta?
Samas nagu rotodynos testitud on, siis 6 MPS-i 191kw on rattast mitte mootorist ehk siis kuidagimoodi isegi tõenäolised need numbrid.
Hall liigub jah täitsa korralikult. Samas ei saa aru, et mida USA-kad on minu autole kokku keeranud, midagi peab olema totaalselt puus.Ragnar kirjutas:Kena värk.
Lasin uue mapi peale ehk nüüd saab ka külmast vähe paremini käima ja logisin MAF'i , et vajadusel veel kalibreerida. Käisime proovisime punane vs. hall mps ja hall on tunduvalt kiirem
Kui enne oleks kihla vedanud siis ma oleks oma pea panti pannud, et punane on kõvasti kiirem. Ei tea kas vali sumps tekitab sellise tundeEnivei üritab nüüd mõlema auto seadet veel paremaks saada. Eelkõige punase oma
Ei tea. Sveni autot mõõtsime 5.4s 0-100 ja 13.4s 1/4miili. Hall on kiirem...Mardo kirjutas:good one Mihkel![]()
![]()
Mis aega peaks see hall 400 peal sõitma?