Mihkel kirjutas:Põgusa menüüdes surfamise käigus ei suutnud ma näiteks reqfuel constanti leida, mis siiani enamustel ajudel ühe või teise nimetuse all olemas on olnud.
Seal vist tuli tervet fuel map-i lihtsalt protsentuaalselt muuta ja ühtne kordaja puudus.
No KMS'il kah pole sellist asja. Seal fuel-map on konkreetne pihusti avatuse tabel mille ühikuks ongi ms, mitte müstiline elukauge VE

OK ise pooldan kah läbi VE ja req fuel'i lähenemist.
Võibolla kistal on keegi olemas, kes siis asjaga tegeleks, aga ta ei taha seda öelda

!? Ma soojalt soovitan, et las too, teine inimene, kes pärast asjaga tegeleb, valib ise ka aju välja - nii saab õigema valiku ja tema ju peab sellega pärast jändama hakkama.
Hakkama saamine on siuke suhteline, ja sõltub enda ajust, nii mõnigi, kes suudab oma peaga turbokiti tellimiseks raha teenida, suudab 3 kuu jooksul (kui aju tellimise ja täpsema uurimisega tegeleb) heade manualide alusel asja omandada, et ise juhtmestik valmistada ja baas-seadistamise jaoks vajalik õppida. Enne aju ära valimist, tuleks muidugi vähemalt 3-4 alternatiivse variandi kohta lugeda, vähemalt mõned päevad, kui kiire on. Sõltub muidugi ka kui palju on baasteadmisi seadistuse jms kohta. Olen kohanud kõvasid "turbotajaid" kes ei saa aru isegi sissepritse elementaarsest tööpõhimõttest (a la: "Kas ei pihustagi otse silindrisse vä? Äää aga kuidas see kütus siis valesse silindrisse ei lähe."). Ja sellisel juhul tekib küsimus, et miks nagu juba baasteadmised olemas pole, võibolla on üldse mingi tõrge õppimise ja lugemise vastu.