524 turbo bensukale?
524 turbo bensukale?
Kui panna 524 diisli turbo bensukale, nimelt 3.0 138kw mootorile. Küsimus ei ole mitte sobivuses vaid selles, mis pöörete juures turbo töötab? Mul sõber arvas, et umbes 2000-4500 pööret annab midagi ja peale seda tegur 0, sest tegu diisli turboga. Oskab keegi midagi kommenteerida?
Viimati muutis vipman, 10.06.2010 15:09, muudetud 1 kord kokku.
Päris nii see asi siiski vist ei käi. Kui 2 erinevat turbot peavad kokku suurema kasuteguri andma siis peavad need ka selleks sobivad hübriidid olema mitte riiulis leiduvad suva jumpstükid. Sequential Twin Turbo setup nõuab ikka tõsiseid arvutusi et asjast pointi oleks. Lihtsalt BiTurbo on selle kõrval hulga lihtsam ja odavam teostada kuid erilisi eeliseid R6 puhul ei näe nii et soovitan Lihtuse, odavuse ja töökindluse mõttes ühe turbo teed minna. (Vähemalt mulle tundub nii, et sellest võiks saada teemaalgataja esimene turbo install)ahto42 kirjutas:Ideaalne oleks see diislioma alguses puhuma panna, et kohe jõud taga oleks, ja suurem valida nii, et algus jääks diisli oma lõppu, ehk siis bi-turbo.
Seda diisli turbot on kruvitud tagurpidi kollektoriga 2-2,5 liitriste m20nete külge aga juba 2,5sele on ta väike ja sobib vaid vanurile linnasõiduks kes üle 3-4k niikuinii peeneks ei lase.
Pmt on minu soovitus sama (K27) mida tehsest 3,4ljasele peale pandi ja mis minu teada 200kw produtseeris

DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
Ära osta 1. asjana mingit vanat turbot. Noh 1. projekti puhul teadmisi tuleb nii palju, et iga päev saad poole targemaks
Seega enne kui see turbo boosti hakkaks tootma, soovid juba teist turbot. Ostmine jäta ikka viimaseks, eriti kui pole kohe 100k välja käia, siis vaata mis müüakse.
1. asi on aju, siis vaatad, mis kere peale selle tõstad, ja mis mootori sinna paned, ja siis vaatad, mis turbot on vaja

1. asi on aju, siis vaatad, mis kere peale selle tõstad, ja mis mootori sinna paned, ja siis vaatad, mis turbot on vaja

slyy2048
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
Re: 524 turbo bensukale?
Kas on kedagi,kes paneks supra turbo, R6 mootoriga bmw 524 väljalaske kollektori külge? Soovitatavalt mingi vahejupiga ehk.
Re: 524 turbo bensukale?
pigem küsimus kas m30 mootori otsa istub diisli kollektor ?? kas kanalid on sama suured ? supra turboks siis ct26 3.0 mootorile peaks sobima küll
www.eci.ee - Jaapani autode varuosad.