Tõsi ta on, et see TC on suht tehniline turbokeskne foorum. Ses mõttes elust suht kauge, aga täidab oma tehnilist eesmärki hästi. Kiirete autode ehitamise nagu palju muu juures on ikkagi põhiline motivatsioon ja eesmärk, alles seejärel vastavalt ressursidele tehniline lahendus.
TURBOLOVER kirjutas:mis need mustad mõtted on?
Tahad omade mustade mõtetega võrrelda, et end hästi tunda avastades, et sinu hoopis mõtted pool hallid

? Loodetavasti ei kustutata teemat, kui natuke filosoofiliseks muutusin

, või vähem tehnilist ajan, või et ma A le coqi siiski rohkem toetan kui carshopi. Krt jätsin 10p tagasi tegelt

lausjoomise maha, chevy (viimane projekt mis vee liikus) jäi seisma, ostsin kiirelt mingi fiati, millega ei saa palju sõita - kastreerib ära - ja mõtteid nüüd üldse palju, nii musti kui halle kui helgeid. Õnneks sain just Chevy jälle tööle ja saab mehisemalt liikuda. Aga hui seda teab, ega mõte liigub ju edasi

, üritan seda ikka küsimustega pidurda, et päris hipoka taha metsa ei peaks kolima.
Hoian lihtsalt fännklaabi kursis, mis toimub. Esiteks kahte "400+hp_ei_tea_millal_sulama_hakkab" masinat suht mõtetu putitada. Miljokas pole ja ega mul igav ei hakka - nagu paljudel, 6 ronti tahavad tegemist. Hetkel 2 on igapäevaseks, lisaks 3 käivituvad-liiguvad, ja kõige rohkem nõuabki just antud projekt. Kahjuks SX'il on minu silmis ainult 2 olulist asja, esiteks ta seisab teel, ja teiseks korralikult ära tehtud mootoreid ja sildasid on olnud odavalt saada. Väike mõte on 1 neist oma kõige hingelähedasemale masinale, 68a Kadettile, peale tõsta - stock tühimass 500kg väiksem, fun eesmärki täidaks isegi paremini ja pilke püüaks rohkem kui vaja, paraku BHRA üritused võiks ära unustada. Selle ehitus nõuaks jälle oma jne jne ja mitte vähe (võrreldes sellega,et c20let on tal nüüd bolt-on).
Õnneks ei puuduta pupu otseselt mu valdkonda, ja võimalusi erinevateks projektideks on palju(ntx: <2L/100km eko-masin, <10s 100kmh kaubik)... Ja päris mitu korda sekundis on soov sõprade soovitusi kuulata, et nahhui üldse vaja xxxxxida. Hiljuti sai kolitud 18m2 garaazist 45m2 peale, ja nüüd on mõte juba 150m2

. Puhata ja mängida...
Antud teemasse kah... Hetkel on muidu portimine pooleli 10-30h (lugematu aeg) olen seda kaant hallide mõtete summutamiseks ikka lihvimas käind, ja mingi päev teen ühe püti ulatuses lõpp-viimistluse, ja jätan teised pordid esialgu sinna-maale, ning lähen lasen Tiidul pordi läbi puhuda. Siis on näha, kas tasub teised kah ära viimistleda, või riiulist järgmine toorik võtta, nagu ikka nende DIY portigutega. Üldiselt on asi nii, et kui kaanest peaks veel asja saama aga diy-portimisest kasu pole, siis auto on nüüd tänu sellele 100g kergem

- läksin sellega vist natuke liiale. Kui enne oli tegemist, et väike näpp pordist läbi käiks, siis nüüd läheb pöial suht kenasti...

Rikutud mõtlemisega inimestel paluks mitte mõttekäiku jätkata. Kusjuures see avardamine pole mitte puksi arvelt, vaid siseraadiust sai natuke suure jõuga võetud.
Teisest küljest, kui ei pea, aga võib, on see võimalus mitte kohustus. Selle asemel, et esimese külmaga õhukesele jääle kala minna püüdma, kükitan garaazis ja tulemus on üldiselt suht sama, kui just parasjagu midagi pekki ei keeranud - igal ühel oma. Tihtipeale kipub ununema, kui mõnusalt raske on seljal, kui ikka kevadel boostikell kõrvalistuja poole näitab. Probleem võibki olla selles, et andmis- ja saamisrõõmu vahel on pikk talv. Ei tea, peaks ikka kiiremalt liigutama, et saaks näiteks talve juba sisustada ka dünodes käimistega.
Hea oleks kuulda/lugeda teiste motivatsiooni püsimise ja mittepüsimise saladusi, aegajalt ikka juhtub, et lükatakse kõik müüki.
Loodan, et väga palju kirjavigasid ei tulnud, aga süüdistage siis mingit
Tartu tehast. Sry, päris ilma õlleta on muudki tegemist...
EDIT: käisin hommikul tekstist veel korra üle
635Driver kirjutas:Silver kui ma peaks nüüd ära surema gripi tõttu siis jätan oma BMW ka sulle

Siis ei ole tal üksi igav seista ja saab juttu puhuda sinu ülejäänud autopargiga

Ei, sinu matame koos bmw'ga.