Vaigu kohapealt on ivarR õigus-kuuma saades läheb pehmeks ja detailid võivad niiöelda lainesse minna.
Kui sa juba teed sellist asja, siis tee lõpuni korralikult ja pühenda see ükspäev sellele teibile ning probleem lahendatud.

Ega käskida ju ei saaAnduu kirjutas:Naljakas, et pool foorumit soovitavad ikkagi ära katta aga omanik rajub ikka vastu, et sellel pole mitte mingit pointi, kuigi endal tegelikult puuduvad kogemused selles vallas.....
Mul on 2 x S13, aga mõte jääb samaks.Astrona - su autol pole kapoti all pooli jubinaid, 3x vähem juhtmeid, suurendatud esivõre , lisaaugud igalpool ja sa tahad mähkida korrosiooni tekitava ja niiskust koguva teibiga siis millepärast.. ? Käiad autot kohapeal koguaeg? Pigem see seisab sul ju. Rääkimata veel mitmesaja grammisest lisa kaalust. Õhuvõttu see sul ei kuumenda,seega ei saa rääkida ka hp paremaks minemisest.
Mis marki sul see parim kolle tegemise RV teras on?635Driver kirjutas:Mina soovitaksin kindlasti ära katta need kollektorid.Ma ei tea kui lähedalt sul need torud käigukastist jooksevad aga endal oli kuni kasti lõpuni toru mähitud kuna ei pea vajalikuks kasti õlisi kuumutada. Ilma teibita oli kuumust kapoti all turbopoolsel küljel nõnda palju,et kapotti avades ei tasunud kohe nägu alla pista. Muidugi ma ei oska öelda kui paks sul selle sumpa ja kolle materjal on kuid kindlasti on oht suurem teibi all,et se kõveraks kisub.Seepärast kasutan enda uuel kollel happekindlat roostevaba mis kergem ja väidetavalt parim materjal colle tegemiseks.
Aga eks se sinu otsustada ja saad alati hiljem ka seda teha kuid sellest,et hetkel läigib ja on ilus ei tasu lasta end petta kuna varsti on se põlenud sitta täis.
Edu ehitamisel ja kui Vilj tulen siis tsekkan proovin ka oma silmaga
AISI 316 vist mõtleb Ako tavapärase 304 asemel.hents99 kirjutas: Mis marki sul see parim kolle tegemise RV teras on?
sai uuritud mõni kuu tagasi ja väidetavalt koos eeltööga (tavalise torukolle puhul liivaprits) 4sil NA torukolle keraamiline katmine suurusjärk 500-1000.- sõltuvalt ainest. valikus pidavat olema 2 ainet. üks paksem ja teine õhem.Renn kirjutas:lahendus: keraamikaga katmine Tallinna Tehnika Kõrgkoolistkeraamikat meil minuteada eestis kohapeal pole
Uurisin ka hiljuti. Just selle kohta kuidas keraamika kestab seal kollektori peal:uzzac kirjutas:
sai uuritud mõni kuu tagasi ja väidetavalt koos eeltööga (tavalise torukolle puhul liivaprits) 4sil NA torukolle keraamiline katmine suurusjärk 500-1000.- sõltuvalt ainest. valikus pidavat olema 2 ainet. üks paksem ja teine õhem.