Töömaht cm3 1984 85kw
Mis summadega peaks arvestama.
Milline turbo sinna sobib(plaan on sealt kätte saada 0,5 bar)
Mis mootori juures peab muutma(kolvid,kepsud?)
Ise arvestasin kah 10-12 k.Raceboy kirjutas:0.5 Bar pärast veel kolbe-kepse vahetama pole vaja hakata, eeldusel, et mootor üldiselt on ikka korras.
Turbo? Kõige lihtsam valik on Audi K26/6, mille kuum osa sobib selle mootoriga täpselt.
Turbo enda installist tähtsam asi on hoopis pärastine seadistamine, see puudutab eelkõige just kütuse poolt.
Summa? Kõik sõltub sellest, kui ehitaja sa ise oled. Aga vähemalt 10 000 krooniga pead sa arvestama, tõenäoliselt rohkemgi.
hr ragz kui teil nii hullult poleb selle kustutamisega siis anna minna.ragz kirjutas:tulevikus hakkavad sellised teemad siit foorumist lihtsalt kaduma. kas tõesti inimesed ei oska siis veidikene foorumit sirvida ? miks peab iga nädal keegi uue teema tegema, et ma ei tea autodest ja turbotest mitte midagi, aga ilgelt tahan turbo peale panna. foorumis on piisavalt materjali, et enamvähem enda jaoks pilt kokku panna, kui tekkivad spetsiifiliselt küsimused siis jah küsi, aga mitte, et kui palju mul raha läheb. see küsimus juba näitab, et inimene pole üldse mitte midagi uurinud. kas sa siis juppide hinda ei oska kalkulaatoriga kokku lüüa ? enda võimeid peaksid ka teadma...
Seda oleks kõige lihtsam panna autole millel juba on 5-e pütine mootor.pahadeplaneet kirjutas:Nii nüüd on üks küsimus.
mulle pakkuti audi 2,2t 20v mootorit koos aju bensupumba ja kõige muuga.
Kui raske oleks see b4le peale tõsta?