Tere,
Kas kellelgi on olnud kokkupuude KYB AGX seeria amortidega või Ultra SR-ga? Muljed, arvamused, vastupidavus jne.
Mis on plussid ja miinused, ning mis võiks olla alternatiivid?
Mul on AGX-id. Millegi üle ei kurda, suht jäigaks saab kruttida, aga tagantjärgi tarkus on ikka see, et minu vedru ja amordi kombo maksumuse eest oleksin korralikud uued coilid saanud
Nissanil käis külje pealt regull, vähemalt esimestel. See siis S13 puhul.
Alternatiiv ongi koni, ise võtsin ka konid sellepärast et ülevalt regullitavad.
Taavi kirjutas:Mul on AGX-id. Millegi üle ei kurda, suht jäigaks saab kruttida, aga tagantjärgi tarkus on ikka see, et minu vedru ja amordi kombo maksumuse eest oleksin korralikud uued coilid saanud
Palju siis maxid, et selle raha eest korraliku coili olex saand?
Taavi kirjutas:Mul on AGX-id. Millegi üle ei kurda, suht jäigaks saab kruttida, aga tagantjärgi tarkus on ikka see, et minu vedru ja amordi kombo maksumuse eest oleksin korralikud uued coilid saanud
Palju siis maxid, et selle raha eest korraliku coili olex saand?
No praeguse kursiga saaks S14-le Apex Performance (UK) coilid ca 10k EEK sh. transport.
S13 esimeste regull pealt 4 asendit, tagumiste oma alt 8 asendit. Tänavale oli pehmeim variant isegi natuke liiga jäik. Jäiga asendiga oli täiesti kart.
Impreza GT esimestel AGX-idel regullimine ülevalt nagu Konidel, ainult, et 4 astmes. Tunde järgi kõige pehmem aste oli umbes sama nagu mõne tavalise gaasiamaordi jäikus.