Selline silinder: http://www.porsche-foorum.ee/album/albu ... 130002.JPG
ja 16 sajandikku tolerantsi andis 11 bari välja

Võta enne mootori maha võtmist igatahes kaan maha, äkki klapitaldrik vigane

Mu Bemaril on 11 bar pump ja tagasi voolu torud sirisevad nii et anna olla!jeff01 kirjutas:Pihustiteni se ülerõhk ei jõua kuna enne laseb kütuse rõhuregulaator selle paaki tagasiOlen suletud süsteemis üle 11BARi löövat (meh pritse)pumpa kasutanud vabalthingaval ja toimis
keskmisest suurem tagasivoolu sorin ja undamine paagis aga muid jamasid ei täheldanud.
TURBOLOVER kirjutas: Mu Bemaril on 11 bar pump ja tagasi voolu torud sirisevad nii et anna olla!
Kas küsimise eest antakse vastu hambaid ?_siim_ kirjutas:Mees sa paned ka vähe villast siin :D Tundud nagu mingi 15 aastane
Silver srry räige OT eest,aga ma ei saanud enam
Lähipäevil teeb ka mõõtmised, annab ka teadaMihkel kirjutas:Nii suht korraliku ploki leidis üks teine inimene juba ka aga nüüd leia ka sama korralikud kolvid (anname paar sajandiku kulumisdolerantsi ka ehk siis 80.96-80.98mm kolvid 4tk).
Mitu sajandiku ploki kulumine on kella järgi? Ikka PG plokk mitte 16V oma? Plokile annaks ka paar sajandiku kulumisdolerantsi ehk 81.00-81.02mm.
Siis püsib enamvähem tehase kulumispiiri sees mis peaks ploki ja kolvide pealt kokku olema kuni 0.07mm.