Plokikaas
Plokikaas
Oskate äkki soovitada head kvaliteetset kohta kus kaant lihvida ja hoonida (oli vist õige väljend ) klappide järgi...Ma kuskilt nagu mäletan ,et sikupilli keskuse taga pidi olema miski hea koht..täna käisin vaatamas aga ei leidnud..ja mis see asi mulle siis kompunnina maksma võib minna..survestamine,lihvimine ja nn. hoonimine..kuskil 2000+ klapid+tihendite komplekt.?
No kindlasti me siin kohvipaksu pealt vaatame mis sul see maksma võib minna
4 klapilisel arvesta kilo silinder siis ei peta ennast, 2. klapilise puhul arvesta kusagil 700 kulliga. Sikupilli Prisma juurest keerad sisse, sõidad kuni Katusepapi tänavani, sealt keerad vasakule ja mingi 200m pärast vasakut kätt jääb territoorium kus mingid bussid ja suurem kola seisab. Sealt sisse ja jälle vasakut kätt jäävad suured uksed, sealt poed läbi väikese ukse tuppa. Mingi mootorite remondi väikene silt oli ka kusagil seina, akna või ukse peal, täpselt ei mäleta. Ennelõunasel ajal on tüübil vanamees seal kohal, kes plokke lihvib\hoonib, poiss ise tuleb mingi alates kella kahest kõige varem. Hinda ta tavaliselt ei ütle ette, ma 3 kaant teha lasknud, summa üteldakse lõpus
Zenja 56906246. Endal lihtsam kui vene keelt tonksad. Rohkem ei oska aidata. A seda oskan ka selgitada, et silindreid hoonitakse, klappe sooveldatakse.

4 klapilisel arvesta kilo silinder siis ei peta ennast, 2. klapilise puhul arvesta kusagil 700 kulliga. Sikupilli Prisma juurest keerad sisse, sõidad kuni Katusepapi tänavani, sealt keerad vasakule ja mingi 200m pärast vasakut kätt jääb territoorium kus mingid bussid ja suurem kola seisab. Sealt sisse ja jälle vasakut kätt jäävad suured uksed, sealt poed läbi väikese ukse tuppa. Mingi mootorite remondi väikene silt oli ka kusagil seina, akna või ukse peal, täpselt ei mäleta. Ennelõunasel ajal on tüübil vanamees seal kohal, kes plokke lihvib\hoonib, poiss ise tuleb mingi alates kella kahest kõige varem. Hinda ta tavaliselt ei ütle ette, ma 3 kaant teha lasknud, summa üteldakse lõpus

- TURBOLOVER
-
mäealuse tänaval top partsi vastas on selline vend nagu jaan kirs,ta teeb väga head tööd,mul on kõikide autode asjad seal tehtud,kaane lihv on minuarust 300.- seal. nad survestavad ära pea kui mainida et vaataks äkki.
www.janimet.ee
www.janimet.ee
sky is the limit
Ja huvitav, millest tekis sul arvamus, et see lihvimise süü oli? Enamasti kaane mikropragusid enne ei näegi, kui kaane pind sile on.TURBOLOVER kirjutas:ma lasin lihvida kaant kaas läks 400.-
hiljem avastasin pe@£$e läinud töö
Kaanes oli micro mõra!
Isiklikult olen lasknud kõik tööd Detjonõševil teha ja siina tippkvaliteet ning raha summa jääb mõistlikkuse piiresse.
http://www.facebook.com/vemsporsche" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.porsche-foorum.org" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.porsche-foorum.org" onclick="window.open(this.href);return false;