olen samalt meelt, just sobivad !veider kirjutas:pole neil midagi viga!
on kenad ja istub nendega vastu maad kah !

TõnuriCCE kirjutas:need hobuste arvestamised käivad ka 80% duty juures ju. Teoreetiliselt peaks rohkem saama...kui viimase piirini kasutada ja ehk rõhkugi tõsta.Siim kirjutas:Taneliga päris mitu korda sellel teemal rääkinud ja ka minu arvamus kattub tema omaga.RFL kirjutas:minul kattuvad rwhp numbrid mootorivõimsusega.
370cc pihustite piir on 280hp ning selle ma sain ka kätte esimest korda Dynomaxis. 1.15 korrutades teeks see 322hp - pole eriti reaalne.
See 280 oli siis juba vist suht lahja seguga.370cc pihustite piir on 280hp ning selle ma sain ka kätte esimest korda Dynomaxis. 1.15 korrutades teeks see 322hp - pole eriti reaalne.
segu oli nõks ennem piirjat 14, seega jah väga lahjaAstrona kirjutas: Sa loodetavasti nii lahjaks ei lasknud. Sest see nõuaks juba ju teist süütegraafikut jne kui üldse mootor vastu peab.
seda erinevust Georgi Opeli ja minu auto vahel seletas juba Mihkel teises teemasTõnuriCCE kirjutas:laenan georgi auto logi pilti .
seal näha, et max jõu ajal (298hp) oli duty 82%
pihustid 360
samas jällegi tegu on dynomax'i dünos mõõdetud jõuga
http://www.errapart.com/albums/album138 ... _power.jpg
Fakt on see, et Nissani SR mootori peal nad otsa saavad sealt maalt.Mihkel kirjutas:Tegureid ju veel, näiteks mis rõhul see 384cc oli ja mis rõhk sinu kütusesüsteemis parasjagu oli, milline BSFC sinu mootoril on näiteks.
Mõned mootorid kasutavad sama võimsuse saavutamiseks rohkem kütust, mõned vähem.