Eestis müüdavad RS4-d

Kõik muu mis mujale ei sobi !

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
S4BiT

Eestis müüdavad RS4-d

Postitus Postitas S4BiT »

Kas keegi teab äkki mõnda B5 RS4-ja peale auto24-s oleva, mis on müügiks, Eestis? Ühtlasi, kas keegi teab selle auto kohta midagi rohkemat rääkida http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html (see teine kuulutus, 250 000.- hinnaga, on sama auto).
puna

Postitus Postitas puna »

Samad masinad jah.
Audiklubis neist pikem teema üleval.
Seda sa juba ju tead.
Tel. 5654585
S4BiT

Postitus Postitas S4BiT »

Ma ei tea, oleneb mis teemat sa mõtled, kas seda samat mille sinna tegin, või eraldi sellest autost?
puna

Postitus Postitas puna »

S4BiT kirjutas:Ma ei tea, oleneb mis teemat sa mõtled, kas seda samat mille sinna tegin, või eraldi sellest autost?
Seal viimaselajal palju neist juttu olnud ka peale sinu teema.
Tel. 5654585
JDM-San

Postitus Postitas JDM-San »

Simso

Postitus Postitas Simso »

Kas sama auto mis vahepeal ilma pildita a'la 200k müügis oli?
No ma käisin seda autot vaatamas ja proovimas, isu kadus ära. Masin tundus ikka väga väga väsinud olevat igaltpoolt, see selleks, ma läksin kohale selle nn. 330kw peale, ainukene huvitav asi oli esimene käik, ülejäänud käigud ei tekitanud mingit emotsiooni. Evo 8 195kw isegi tekitab rohkem emotsioone, ehk siis jutt 330kw ei saa kohe kindlasti tõele vastata. Muidugi 200k oli selle auto eest ka paras hind muidugi, ma lootsin et lihtsalt heas korras RS4 saab väga hea hinnaga, aga ei, hind oli vastavalt seisukorrale. Mingid tulukesed põlesid armatuuris, ei mäleta täpselt mis, pooltelg tuleb vahetada ja muud oli seal veel millejaoks vist omanikul puudusid finantsilised vahendid (kui sul pole 5000eek et pooltelge ära vahetada, no miks sa omad RS4 siis.)

Loodan et on sama auto ikka ja ei tee kellegile liiga.
Kasutaja avatar
Ragnar

Postitus Postitas Ragnar »

Simso kirjutas:Kas sama auto mis vahepeal ilma pildita a'la 200k müügis oli?
No ma käisin seda autot vaatamas ja proovimas, isu kadus ära. Masin tundus ikka väga väga väsinud olevat igaltpoolt, see selleks, ma läksin kohale selle nn. 330kw peale, ainukene huvitav asi oli esimene käik, ülejäänud käigud ei tekitanud mingit emotsiooni. Evo 8 195kw isegi tekitab rohkem emotsioone, ehk siis jutt 330kw ei saa kohe kindlasti tõele vastata. Muidugi 200k oli selle auto eest ka paras hind muidugi, ma lootsin et lihtsalt heas korras RS4 saab väga hea hinnaga, aga ei, hind oli vastavalt seisukorrale. Mingid tulukesed põlesid armatuuris, ei mäleta täpselt mis, pooltelg tuleb vahetada ja muud oli seal veel millejaoks vist omanikul puudusid finantsilised vahendid (kui sul pole 5000eek et pooltelge ära vahetada, no miks sa omad RS4 siis.)

Loodan et on sama auto ikka ja ei tee kellegile liiga.
Audiklubi teemat lugedes tuleb välja, et tegemist on sama auto jah.
Alfa Romeo Brera 3.6 JTS V6 Q4
Ex Fiat Coupè 16v Turbo 342hj/466nm
Aare

Postitus Postitas Aare »

JDM-San kirjutas:http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=60361&page=1&highlight=rs4#pid340518
Kui peale saale ringitõmbamist pandi uus väntvõll - kõlab nagu juustukera (auto müüja tuttava) jutt kunagi. Kas siis sellele mootorile remontmõõdus saalesid ei saa?

No osta RS4 originaalväntvõll, hmm, raha ülearu või?
Jõuvanker
Kontakt:

Postitus Postitas Jõuvanker »

Aare kirjutas:
JDM-San kirjutas:http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=60361&page=1&highlight=rs4#pid340518
Kui peale saale ringitõmbamist pandi uus väntvõll - kõlab nagu juustukera (auto müüja tuttava) jutt kunagi. Kas siis sellele mootorile remontmõõdus saalesid ei saa?

No osta RS4 originaalväntvõll, hmm, raha ülearu või?
Ei pakuta laiatarbekaubana remontmõõdus saalesid, vbl eritellimusel lasta teha, kuid hind, mis sealt tulla võib, on ehk tugev.
Reeglina, kui Audi, just RS4 V6 mootoril saale ringi saab, on vändakael rikutud piisavalt, et sinna remontmõõdus saalet ja vändalihvi tegema hakata, on mõttetu.
Hea, et raamlaagri pukitsentrid ühele joonele jäid, a vbl on need ka nihkes, krt teab :?
Ülelaaderõhu müstiline mõju. . .
Vasta