väntvõlli lihv

Tehnilised probleemid, küsimused ja lahendused.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Jaan

Postitus Postitas Jaan »

hmm, lasin oma ploki ja vända ka kullo kõrval teha,eks paistab mis saab.seal teevad tööd isa ja poeg. isa (mingi 70a) teeb plokke ja väntasid,pojake teeb kaanetöid.
creese

Postitus Postitas creese »

kaanel tehti seal kullo kõrval klapid ka ära ja mootoril oli ikka päris korralik klapitiksumine sees
Siim

Postitus Postitas Siim »

Keegi juhuslikult teab Kullo kõrval tegelevate meeste tel. numbreid?
302hp/464nm
Kasutaja avatar
Samvel
Kontakt:

Postitus Postitas Samvel »

Jevgeni Detjonyshev 56 51 159
www.esracing.ee // www.facebook.com/esracingestonia
Kasutaja avatar
retspets

Postitus Postitas retspets »

555vrx kirjutas:
Vändad olen saatnud tavaliselt soomemaale, kus saab koos lihvimisega ka dün. balanseerimise teha kogu pöörlevale massile.

Kui saladus ei ole mitu EUR'i see maksab, plaan ka saata alumine osa soome tasakaalustamisse...
?
www.Mellisteracing.ee
Best ET 13,210@167km/h
Hylas

Postitus Postitas Hylas »

creese kirjutas:kaanel tehti seal kullo kõrval klapid ka ära ja mootoril oli ikka päris korralik klapitiksumine sees
see viga on lihtne tekkima kui asjadega tegelevad mehed kes on kinni nõukogude aegse tehnikaga.
vajab palju kannatust, et vanadele selgeks teha tänapäeva ja veel eriti jaapani konede eripärad :)
Siim

Postitus Postitas Siim »

Tänase seisuga ära proovitud Andreas Drewsi töö Drews Autost ja väga rahul. Lihvimine + poleerimine küll 1200kr aga on raha väärt töö 8) Selline hind tuleb siis kui sõnad peale lugeda ja nõuda maksimaalset kvaliteeti. Samuti julgen soovitada mootoriploki puurimist ja hoonimist Drews Autos.
Kasutaja avatar
Ragnar

Postitus Postitas Ragnar »

siim_106 kirjutas:Tänase seisuga ära proovitud Andreas Drewsi töö Drews Autost ja väga rahul. Lihvimine + poleerimine küll 1200kr aga on raha väärt töö 8) Selline hind tuleb siis kui sõnad peale lugeda ja nõuda maksimaalset kvaliteeti. Samuti julgen soovitada mootoriploki puurimist ja hoonimist Drews Autos.
mootori töödega pole ma küll drews autos käinud, küll aga velgede ja rehvide poole pealt on drews auto töö ja klienditeenindus 5+ !
Alfa Romeo Brera 3.6 JTS V6 Q4
Ex Fiat Coupè 16v Turbo 342hj/466nm
Ar21

Postitus Postitas Ar21 »

mul kah nendega suhtlemisest meeldiv mulje jäänud. Kunagi küsisin ühtesid plekkvelgi ja pakuti kohe odavama hinnaga, kui letihind tegelt üleval rippus ja oli ka muidu mõistlik/mõistev suhtumine.
Kasutaja avatar
jeff01

Postitus Postitas jeff01 »

Kus oleks odavaim väntvõlli lihvida?
Mul vändal vaid 3 raami kaela ja 4 kepsu kaela ja astro motos küsiti 1400 + käive mis on veidi nagu üle pingutatud arvestades seda, et varem sai sinna viidud ja sealt toodud väntasid umbes 3x väiksema summa eest :-D (Uued ülemused - uus kord)

Ja mis nimetus oleks eestikeeles "counterweight" vändale? nimelt on tegu ühe pea pool sajandit vana väntvõlliga mille pöörete laeks olevat 4k rpm ja peale mida lendab nii laiali, et lõhub ploki ära. US and A mehed ütlevad, et counterweightida saab igas väntadega tegelevas workshopis aga meil......?
DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
RFL

Postitus Postitas RFL »

jeff01 kirjutas:
Ja mis nimetus oleks eestikeeles "counterweight" vändale?
counterweight on vasturaskus
gaiar200

Postitus Postitas gaiar200 »

[quote="jeff01"]Kus oleks odavaim väntvõlli lihvida?
Mul vändal vaid 3 raami kaela ja 4 kepsu kaela ja astro motos küsiti 1400 + käive mis on veidi nagu üle pingutatud arvestades seda, et varem sai sinna viidud ja sealt toodud väntasid umbes 3x väiksema summa eest :-D (Uued ülemused - uus kord)

odavaim on lasta viljandis lihvida üks vana terve elu neid lihvind mul tegi 200sx i vända 500 eekuga ära
HP

Postitus Postitas HP »

jeff01 kirjutas:Kus oleks odavaim väntvõlli lihvida?

Ja mis nimetus oleks eestikeeles "counterweight" vändale? nimelt on tegu ühe pea pool sajandit vana väntvõlliga mille pöörete laeks olevat 4k rpm ja peale mida lendab nii laiali, et lõhub ploki ära. US and A mehed ütlevad, et counterweightida saab igas väntadega tegelevas workshopis aga meil......?
Minu võistlus auto vändad ja ka kõik teised mootorid mida teen on lihvitud ja puuritud Karksi-Nuia lähedal ja töö on alati perfektne ja odav ca 500-600eek võll
BEST ET11.051@207km/h
Kasutaja avatar
uzzac

Postitus Postitas uzzac »

HP kirjutas: Minu võistlus auto vändad ja ka kõik teised mootorid mida teen on lihvitud ja puuritud Karksi-Nuia lähedal ja töö on alati perfektne ja odav ca 500-600eek võll
minul võistlus mootorid ja vändad puuring/lihvind jne teinud Jevgeni Detjonyshev

siiani ülimalt rahul
Kasutaja avatar
jeff01

Postitus Postitas jeff01 »

Karksi nuias on kivi 22mm ja boxeri vänta lihvida ei saa :(
DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
Vasta