väntvõlli lihv
see viga on lihtne tekkima kui asjadega tegelevad mehed kes on kinni nõukogude aegse tehnikaga.creese kirjutas:kaanel tehti seal kullo kõrval klapid ka ära ja mootoril oli ikka päris korralik klapitiksumine sees
vajab palju kannatust, et vanadele selgeks teha tänapäeva ja veel eriti jaapani konede eripärad

mootori töödega pole ma küll drews autos käinud, küll aga velgede ja rehvide poole pealt on drews auto töö ja klienditeenindus 5+ !siim_106 kirjutas:Tänase seisuga ära proovitud Andreas Drewsi töö Drews Autost ja väga rahul. Lihvimine + poleerimine küll 1200kr aga on raha väärt tööSelline hind tuleb siis kui sõnad peale lugeda ja nõuda maksimaalset kvaliteeti. Samuti julgen soovitada mootoriploki puurimist ja hoonimist Drews Autos.
Alfa Romeo Brera 3.6 JTS V6 Q4
Ex Fiat Coupè 16v Turbo 342hj/466nm
Ex Fiat Coupè 16v Turbo 342hj/466nm
Kus oleks odavaim väntvõlli lihvida?
Mul vändal vaid 3 raami kaela ja 4 kepsu kaela ja astro motos küsiti 1400 + käive mis on veidi nagu üle pingutatud arvestades seda, et varem sai sinna viidud ja sealt toodud väntasid umbes 3x väiksema summa eest
(Uued ülemused - uus kord)
Ja mis nimetus oleks eestikeeles "counterweight" vändale? nimelt on tegu ühe pea pool sajandit vana väntvõlliga mille pöörete laeks olevat 4k rpm ja peale mida lendab nii laiali, et lõhub ploki ära. US and A mehed ütlevad, et counterweightida saab igas väntadega tegelevas workshopis aga meil......?
Mul vändal vaid 3 raami kaela ja 4 kepsu kaela ja astro motos küsiti 1400 + käive mis on veidi nagu üle pingutatud arvestades seda, et varem sai sinna viidud ja sealt toodud väntasid umbes 3x väiksema summa eest

Ja mis nimetus oleks eestikeeles "counterweight" vändale? nimelt on tegu ühe pea pool sajandit vana väntvõlliga mille pöörete laeks olevat 4k rpm ja peale mida lendab nii laiali, et lõhub ploki ära. US and A mehed ütlevad, et counterweightida saab igas väntadega tegelevas workshopis aga meil......?
DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
[quote="jeff01"]Kus oleks odavaim väntvõlli lihvida?
(Uued ülemused - uus kord)
odavaim on lasta viljandis lihvida üks vana terve elu neid lihvind mul tegi 200sx i vända 500 eekuga ära

odavaim on lasta viljandis lihvida üks vana terve elu neid lihvind mul tegi 200sx i vända 500 eekuga ära
Minu võistlus auto vändad ja ka kõik teised mootorid mida teen on lihvitud ja puuritud Karksi-Nuia lähedal ja töö on alati perfektne ja odav ca 500-600eek võlljeff01 kirjutas:Kus oleks odavaim väntvõlli lihvida?
Mul vändal vaid 3 raami kaela ja 4 kepsu kaela ja astro motos küsiti 1400 + käive mis on veidi nagu üle pingutatud arvestades seda, et varem sai sinna viidud ja sealt toodud väntasid umbes 3x väiksema summa eest(Uued ülemused - uus kord)
BEST ET11.051@207km/h