Õli radikas

Tehnilised probleemid, küsimused ja lahendused.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
JustMe

Õli radikas

Postitus Postitas JustMe »

Küsimused sellised, et kas õli radikal on ka üldiselt kindlaks määratud sisend ja väljund õli jaoks või liigub ta surve alusel igatpidi?
Samuti kui originaalis on radikas paigutatud nii, et sisendid on küljel keskel, kuid kui nüüd panna radikas nii, et sisendid on ülesse suunatud, kas see segab õli liikumist?
Ning radikad toimivad samamoodi mõlematipidi, et õhk käib läbi mõlemalt poolt ühtemoodi?
www.evonet.ee
Outlander Turbo / EVO V RS
colin

Postitus Postitas colin »

Nt Setrab-i radikatel pole vahet kumbapidi õli liigub. Kui radikal nooli pole või kirju IN ja OUT, siis ei tohiks vahet olla...
Kasutaja avatar
Astrona

Postitus Postitas Astrona »

Ma pakuks, et kui väljund on radika peal, siis on isegi parem, kuna radikasse ei jää õhku. Muidu peaks vist tuulutamisele mõtlema.
slyy2048
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
riio

Postitus Postitas riio »

Astrona kirjutas:Ma pakuks, et kui väljund on radika peal, siis on isegi parem, kuna radikasse ei jää õhku. Muidu peaks vist tuulutamisele mõtlema.
On ka radikaid millel samal tasapinnal väljund ja sisend asetsevad.
JustMe

Postitus Postitas JustMe »

Pilt
Sellises asendis on ta siis originaalis.

Õli läbib ju radikat siiski surve all, mitte lihtsalt läbivooluga?

Kui ma nüüd keeran sisendid üles ning veel terve radika 180kraadi, siis ei tohiks olla mingit muret tema toimimises?

Põhjus lihtsalt selles, et hetkel asub ta stange parema nurga taga ning seal võib ta väga lihtsalt viga saada. Rändab ta aga cooleri ja radika vahele otse keskele, kust on ikka tunduvalt tugevam elu ning pihtasaamise võimalus ka palju väiksem.
www.evonet.ee
Outlander Turbo / EVO V RS
Kasutaja avatar
murjam
Kontakt:

Postitus Postitas murjam »

JustMe kirjutas:Õli läbib ju radikat siiski surve all, mitte lihtsalt läbivooluga
Minu loogika ütleb, et ei teki mingit muret, paiguta kuidas tahad, ainult väga kõrgele (suurusjärk katusele) pole hea tõsta, sest tekitaks õlipumbale liialt lisakoormust.
Lauda nitro
Ahti
Kontakt:

Postitus Postitas Ahti »

vt wrc autodel ja osadel city cirquit autodel on ka maast alt stange servast tõstetud samade coolerite puhul tõstetud radika ots ülesse sinna, kus on kapoti avamine, njah, vahel on see võimalik sellepärast, et eemaldatakse originaal kapoti avamise ja sulgemise mehhanism nende va kiirkinnituste vastu. kui torud üles jäävad, see ei peaks negatiivne olema muus kui ainult selles, et lõpuks hakkab sinna cooleri põhja kogunema essu nagu karteripõhjagi, ainult et karteripõhi puhastub igakord kui õli välja lased, cooler aga mitte.
/S4-ja ootel/ gsx-r 750
Vasta