K: Kuidas suhtutakse ülevaatus punktis
K: Kuidas suhtutakse ülevaatus punktis
Kui paigaldad vabalthingavale mootorile turbo, kuidas suhtutakse ül'is sellele. Arki kodukalt otsisin selle kohta infi, aga ei leidnud midagi.
Viis kuidas nad peaksid suhtuma (seadusandluse järgi) on selline, et tagasi tuleksid sealt ilma ülevaatuseta (Kui mitte treileril sest neil on õigus määrata auto ka omal jõul sõitmiseks kõlbmatuks) Autodel ei tohi kahjuks ise pmt midagi modida kuna enamus asju rikub CO näidu ja kui ka see suudetakse normi piiresse jätta (Näiteks minul on auto nii vana, et võib sumpast bensiini ja õlisegu lennata aga heitgaas on korras sest nii vanal autol seda ei mõõdetagi) Igatahes keeratakse ära kogu tuuning juba sellega et pole lubatud sisse ja väljalaset muuta.
Kuidas aga reaalselt suhtuvad oleneb ilmselt ülevaatuspunktist.
Kuidas aga reaalselt suhtuvad oleneb ilmselt ülevaatuspunktist.
Viimati muutis jeff01, 12.11.2008 20:36, muudetud 1 kord kokku.
DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
-
Kusjuures äärmiselt kahju on, et ei või midagi teha, ma saan aru jah, et sel juhul iga "rullu" hakkaks oma raketile igasugu power juppe külge pookima. Kahjuks igal inimesel pole aega ega tahtmist ja raha, et koguaeg joosta arki vahet, et jälle üks pisike change passi kirja panna või mis iganes. Väga kahju 
Ma käisin teisipäeval Rael Autokeskuses (viljandi omadele siis) ülevaatusel, seda küll tava autoga aga küsisin ka tuunitud auto kohta. Räägit viisakalt, et tegelikult tuleks sellised asjad siiski ARK-is kirja panna.

Ma käisin teisipäeval Rael Autokeskuses (viljandi omadele siis) ülevaatusel, seda küll tava autoga aga küsisin ka tuunitud auto kohta. Räägit viisakalt, et tegelikult tuleks sellised asjad siiski ARK-is kirja panna.