K: Kuidas suhtutakse ülevaatus punktis

Kõik muu mis mujale ei sobi !

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
texas0303

K: Kuidas suhtutakse ülevaatus punktis

Postitus Postitas texas0303 »

Kui paigaldad vabalthingavale mootorile turbo, kuidas suhtutakse ül'is sellele. Arki kodukalt otsisin selle kohta infi, aga ei leidnud midagi.
hents99
Kontakt:

Postitus Postitas hents99 »

No kui mingi väga pädev vana pole, siis ei saa ju aru. Esiteks pole passis kirjas, kas mootor on turboga või mitte, isegi Autodata, mille järgi nad kontrollivad, ei näita.
Teiseks on mootori kood sama.

Kui sul lambda, co ja ch paigas, siis ei usu, et probleemi tekib.
puna

Postitus Postitas puna »

Seal ju keegi kapottigi ei tõsta.
Tel. 5654585
vile

Postitus Postitas vile »

Minul tõsteti kapotti ja uuriti päris põhjalikult aga mul oli kõik nii nagu peab!
Kasutaja avatar
jeff01

Postitus Postitas jeff01 »

Viis kuidas nad peaksid suhtuma (seadusandluse järgi) on selline, et tagasi tuleksid sealt ilma ülevaatuseta (Kui mitte treileril sest neil on õigus määrata auto ka omal jõul sõitmiseks kõlbmatuks) Autodel ei tohi kahjuks ise pmt midagi modida kuna enamus asju rikub CO näidu ja kui ka see suudetakse normi piiresse jätta (Näiteks minul on auto nii vana, et võib sumpast bensiini ja õlisegu lennata aga heitgaas on korras sest nii vanal autol seda ei mõõdetagi) Igatahes keeratakse ära kogu tuuning juba sellega et pole lubatud sisse ja väljalaset muuta.
Kuidas aga reaalselt suhtuvad oleneb ilmselt ülevaatuspunktist.
Viimati muutis jeff01, 12.11.2008 20:36, muudetud 1 kord kokku.
DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
sada1000
Kontakt:

Postitus Postitas sada1000 »

Pole mõtet riski peale välja minnagi mina usun, et kas nüüd saab läbi või ei
[color=#0000BF]V6 AWD[/color]
Kasutaja avatar
pets4524

Postitus Postitas pets4524 »

Seadus ütleb jah vägagi konkreetselt, et keelatud on ülelaade sedadme lisamine või ka eemaldamine ja seeläbi on tegemist auto omavolilise ümberehitusega mille eest on ettenähtud rahatrahv 3000 krooni :x Eesti seadustest lähtuvalt sain mina omaomal 15 lubamatut muudatust :lol:
TopFuelFunnyCar

Postitus Postitas TopFuelFunnyCar »

Kusjuures äärmiselt kahju on, et ei või midagi teha, ma saan aru jah, et sel juhul iga "rullu" hakkaks oma raketile igasugu power juppe külge pookima. Kahjuks igal inimesel pole aega ega tahtmist ja raha, et koguaeg joosta arki vahet, et jälle üks pisike change passi kirja panna või mis iganes. Väga kahju :(

Ma käisin teisipäeval Rael Autokeskuses (viljandi omadele siis) ülevaatusel, seda küll tava autoga aga küsisin ka tuunitud auto kohta. Räägit viisakalt, et tegelikult tuleks sellised asjad siiski ARK-is kirja panna.
Vasta