teemaalgataja sai küll asja juba selgeks, aga ma veel ei saanud
Kui nii saabil kui sx'il on T25 flants, kuidas on siis võimalik et ei istu kollektori külge?
Kindel on igatahes see mida T6nis ütles....minu jaoks poleks nagu rohkem vahet kui öeldakse, et ei sobi. Saabi kolde flantsil on aukude vahe suurem kui nissanil. Turbo näeb muidu väga sarnane välja aga kui aus olla siis mina seal T25 kirja ei mäleta Mingi ime viilimise läbi on ehk võimalik paigaldada aga see pole ilmselt päris see....
DÜNOPINK Tartus 56231442 https://www.facebook.com/WhlsUP/
Pakun ka Megasquirt juhtajusid ning nende paigaldust, ümberehitust ja seadistust.
jeff01 kirjutas:Kindel on igatahes see mida T6nis ütles....minu jaoks poleks nagu rohkem vahet kui öeldakse, et ei sobi. Saabi kolde flantsil on aukude vahe suurem kui nissanil. Turbo näeb muidu väga sarnane välja aga kui aus olla siis mina seal T25 kirja ei mäleta Mingi ime viilimise läbi on ehk võimalik paigaldada aga see pole ilmselt päris see....
see saabi turbo mida mina proovisin ei oleks ka viilimise teel läinud, kõige lihtsam on k26 muretseda, selle turbo auke hästi vähe viilida siis koldele peale auk puurida ja audi wg flants sinna keevitada.
proovitud ja toimis ilusti.
miks teema tegin on see et leidsin lammarist saabi turbo mis istub üks ühele 200sx kolle külge ainuke erinevus on turbost edasimineva summuti osa see on teine ja ka vesi jahutust ei ole