AR 155 Q4 :: diff

Eputa oma autoga :)

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

diff

Postitus Postitas diff »

nagu uued e pestud ja taastatud
neli vedavat ratast
hents99
Kontakt:

Postitus Postitas hents99 »

Ok, seda arvasin, aga millega nad kaetud on? Mul endal sama asi ees ootamas talvel.
stk

Postitus Postitas stk »

hents99 kirjutas:Ok, seda arvasin, aga millega nad kaetud on? Mul endal sama asi ees ootamas talvel.
kalvaanikast läbi käies peaks sama tulemus tulema;)
marauder

Postitus Postitas marauder »

Kena korralik projekt, nii Alfa kui ka offroad masin. :)
Aitan Ebay'st asjade tellimisega või maksmisega.
hents99
Kontakt:

Postitus Postitas hents99 »

stk kirjutas:
hents99 kirjutas:Ok, seda arvasin, aga millega nad kaetud on? Mul endal sama asi ees ootamas talvel.
kalvaanikast läbi käies peaks sama tulemus tulema;)
Jah, sa oled geenius. Õige sõna on küll galvaanika, aga mis sest. Pigem küsimus, et kus lasta teha ja mida peale kanda.
Mardo
Kontakt:

Postitus Postitas Mardo »

Võru Galvaanika's tehakse selliseid asju, haljad peavad ennem detailid olema minuteada
- KKD Motorsport - EstPerformance -
Kasutaja avatar
erik

Postitus Postitas erik »

Ei pea haljad olema, isegi suht räpased, roostesed ja värvised võivad olla aga jah, parim tulemus tuleb siis, kui asjad ei oma pinnast sügavamat roostet ja värvi palju peal ei ole. Töö teevad ära: Vasar, Volta ja Võru Kalvaanika.

P.S. Kalvaanikat tehakse Eestis kolme tooni: halli (hõbedast), kollast, sinist.
Vanematel autode kasutati tavaliselt kollast zn`gi kihti. Nüüdisajal kasutatakse autodel valdavalt halli zn`ja alumiinimumi segu, mis korrosioonile paremini vastu peab.

Ühesõnaga roostesed poldid ja metalldetailid mis on värskendamata, on iga korraliku Taastamisprojekti p***e keerajad. Samuti ka sinised voolikud ja muu tuuningu tilulilu. Tõenäoliselt hakkab Kristjani Alfa tegema mingi hetk u. 300 hobust aga kapoti alt peaks see Auto välja nägema nii, nagu ta kunagi, u. 15 aastat tagasi tehasest tuli.
8)
Vasta