Mis sa arvad kui meie klubi poisid(StreetCrimes) võtsid kaks võitu ja ühe kolmanda koha et siis ei tähistata võiAigo kirjutas:mis läks suuremaks tähistamiseks või???

Mihkel kirjutas:DynoMax-ist saad vähemalt ilusad foorumi numbrid.![]()
Reaalsus on muidugi iseasi.
Kahjuks kui asjad on suht korralageduses, siis minu hing ei luba 100% tõena neid numbreid võtta,
vihje DynoMax-i dyno softile ja sageli esinevale pöörete lugemise ebatäpsusele.
Lisaks puudub seal veel ka ülekandekao arvutuse võimalus läbi veeretakistuse mõõtmise.
Krt miks nad ennast kätte ei võta ja asja ilusti korda ei tee ja tapsust ei kontrolli.
Aga ootame siis tulemusi.
Reaalsus on u. seal, et sealsed wHP on pigem HP. Vastasel juhul oleks mu 1.8 kah seal üle 400hj ja 526Nm olnud.Mihkel kirjutas:DynoMax-ist saad vähemalt ilusad foorumi numbrid.![]()
Saan aru, et asi vist selles ongi, et stockist väiksemaid numbreid sealt eriti ei saadud? Ja kui võimaste masinatega käidi testimas? Kui 100hj rattast näitab, aga tegelikult on auto võimsus meie bensuga ja deto korrektsiooniga näiteks 95hj rattast, siis 400hj juures on see juba ju 20hj viga. 450Nm ja 350hj @ 5800RPM rattast 1.8L@1.5bar ülirikka segu ja hilise süütega oli reaalne? No siis kirjutan siinse profiili allkirjaks "525Nm". Sorry OT pärast.Raceboy kirjutas:DynoMaxi stendi usutavuse kohta kuuleb igasugu arvamusi (nagu IGA rattadüno kohta), aga suht uued stock mootorid on seal igatahes korduvalt oma stock mootorivõimsusele vastava rattavõimsuse välja võtnud
Kannatage härrased mõned kuud.HP kirjutas:Mihkel kirjutas:DynoMax-ist saad vähemalt ilusad foorumi numbrid.![]()
Reaalsus on muidugi iseasi.
Kahjuks kui asjad on suht korralageduses, siis minu hing ei luba 100% tõena neid numbreid võtta,
vihje DynoMax-i dyno softile ja sageli esinevale pöörete lugemise ebatäpsusele.
Lisaks puudub seal veel ka ülekandekao arvutuse võimalus läbi veeretakistuse mõõtmise.
Krt miks nad ennast kätte ei võta ja asja ilusti korda ei tee ja tapsust ei kontrolli.
Aga ootame siis tulemusi.
Kui kusagil Eestis oleks paremad ja täpsemad võimalused siis kasutaksinneid meeleldi