V 8
V 8
Küsiks ka targematelt nõu, on selline auto V 8 Chevrolet 6,2 D,andmete järgi on sellel autol 100 kw kuid sellest on vähe suure ja raske masina jaoks.Nagu aru olen saanud siis V mootorile 2 turbot ja mõlemad 3 liitrise mootori omad,andke nüüd soovitusi mis masina omad kõige paremini sobiks ja kas on ka reaalne et see kooslus tööle jääb
Ega puhtalt soovituste peale pole mõtet autot ehitama hakata. Ise peaks vaeva nägema, uurima laiemal turbotamise kohta ja kitsamalt oma mootori kohta.
Selline üldine küsimine on suhtkoht mõttetu: Mis turbosid kasutada, kuhu nad panna, mis saama hakkab jne.
Selliste teadmistega pole mõtet ise jebima hakata.
Selline üldine küsimine on suhtkoht mõttetu: Mis turbosid kasutada, kuhu nad panna, mis saama hakkab jne.
Selliste teadmistega pole mõtet ise jebima hakata.
Ma ise olen nüüd viimasel ajal 5,7mese dislaga jännanud,küttereguleerimine käib pm jah mutrivõtmega,õhusissevõtt on vaba pealejooksuga ilma drosseliteta,iseenesest ei tohiks olla keeruline,kuna ruumi on väga palju,aga iseenesest ei usu eriti 6,2L
turbotamisse,siis vaja juba uued kaanetihendid ja poldid,kuna 5,7 ja 6,2 disladel ei pea need niigi vastu.
turbotamisse,siis vaja juba uued kaanetihendid ja poldid,kuna 5,7 ja 6,2 disladel ei pea need niigi vastu.