GT30 hinnaks võid arvestada 13-16K.
Kui see on liiga kallis, siis võin 100K eest veel asju loendada, mis oleks hea ära vahetada
Kuigi selle audi 2.6 mootori kohta pole ma midagi head kuulnud - ja lisaks avalaksul oli mu opel astra caravan isegi nõksa kiirem kui 2.6L V6 A4

- mis viitab juba sellele, et insenerid on midagi puusse pannud. Ja kui turbo appi võtta, siis 2.0T opelid on ikka kiiremad

Samamoodi ei ole eriti midagi kuulda opeli 2.5-2.6L V6 mootorite turbotamisest - küll aga olen näinud, et need juba vabalhingavana oskavad kepsu läbi starteri lükata. Ei viitsi pikalt surfida, aga eks leiab nõu-haud ka selle moto kohta. See, et R6 2.6L Skyline'idega on suht imet tehtud, ei tähenda, et sama kubatuuri juures teised selle sama lihtsalt järgi teeks.
Arvestades aga seda, kui palju on eesti know-how'd R5 motode kohta - pakun, et sul läheb 250KW saavutamine kallimaks kui R5'ega 300KW võtmine. Arvestades töömahtu, peaks olema aga vastupidi.
Kui eesmärk-lagi on aga 200KW, siis ei maksa veel R5 mootorit peale hakata panema - ja tolle saavutamiseks piisaks GT25'st