whitepower1 kirjutas:Jumala mõtetu ilkumine, said suhu siis said suhu. Kui tookord midagi õelda polnud, siis mida sa enam siin kargad.
Asi pole "suhu saamises" vaid reeglites ja neist kinni pidamises!
Raceboy kirjutas:Kummitus kirjutas:
Näita enda ehitatud autoga mõni korralik tulemus?
Näiteks Honda CRX, mis on vabalthingava STOCK mootoriga ja mille 1/4 miili aeg on sinu turbomootoriga Hondast kiirem? Tõsi, see on vaid minu poolt häälestatud ja kogu mootori-teema minu näpunäidete järgi tehtud.
Stock mootor aga Sinu näpunäidete järgi ehitatud? Vehkisid nisama näpuga või ehitasite ka midagi?
Reiko auto pole veel sõitnud kordagi korralikult ühtegi 1/4 miili aega, et Sa teaks!
indro kirjutas:Hr. Kummitus, kui küsida tohib, siis mis üldistest reeglitest sa siin räägid? Drag ja lõppkiirusvõistlused on kaks erinevat asja, esimese reeglid teisele ei kehti. Kui päris aus olla, siis polegi seni lõppkiirusvõistluste jaoks kõike hõlmavaid reegleid olemas. Järgmiseks aastaks on plaanis selles osas muudatusi.
Räägime reeglitest, mis on tehtud ning milledest tuleks kinni pidada. Veelgi enam, kui neid siin peaaegu polegi.
Reeglitest lõppkiirusvõistlustel siis...
Raceboy kirjutas:Kummitus kirjutas:
Seniks ehita ise ka mõni kiirem auto ja näita mõni tulemus sellega, mitte ära sulata audimeestel kolbe ridamisi !
Mina olen oma auto(d) ISE ehitanud ja oman ka mõningaid teadmisi selles vallas, nii et SINA selles osas küll mingi ütleja pole. Ehita enda autot veidi ise OMA mõistusega ka, ja siis hakka rääkima.
Sama teema ghost'ile, kes sa üldse oled, et siia foorumisse paukuma tuled??
Esitage ametlik protest ja köhige papp välja, siis hakake seletama mootori koha pealt. Kuniks seda tehtud pole, jääbki see ainult klähvimiseks.
Esiteks, kes ma olema pean siis, et siin foorumis midagi üldse kirjutada tohiksin?
Teiseks, Sina ei puutu asjasse üldse, miks Sa paugud üldse?
Kolmandaks, nagu ma aru sain, siis pole Sa ühtegi autot ikagi ehitanud. VEMSi pealepanemine pole mingi ehitamine kahjuks, ausalt!
Neljandaks, küll me selle papi ka välja "köhime", asi polegi selles, see on ainult automaadist väljavõtmise vaev