Hetkel otsustasin et uut motot ei osta ja kogun forged sisu jaoks raha ja üldse kõik uued jupid sinna sisse... aga nüüd läheb siis aega sellega

ei usu mina et sellise jõuga see sul õnnestub, loota võib kuid pakun et lootust vähesada1000 kirjutas: Otsustasin ka eesmärkide asjus veidi.. auto peaks saama lõpuks nii ca 400whp ning Ragnari 12,7 tahan üle sõita...miili sõidul oma klassis vähemalt esimese 3 seas olla.
Jõunumber selle fööni jaoks on liiga optimistlik, sellise võimsusega saavutatav aeg aga reaalne.Marko kirjutas:ei usu mina et sellise jõuga see sul õnnestub, loota võib kuid pakun et lootust vähesada1000 kirjutas: Otsustasin ka eesmärkide asjus veidi.. auto peaks saama lõpuks nii ca 400whp ning Ragnari 12,7 tahan üle sõita...miili sõidul oma klassis vähemalt esimese 3 seas olla.
![]()
sul see fiat meeletult raske, juba see teeb oma korrektuuri ja 400hp on see tänapäeval mingi näitaja??? miks ma ei usu seda 3 seas olemist on juba 100K mis on maru väike summa, seda summat tuleb ilmselt mitmeid kordi tuubeldada, et asi jumet võtma hakkaks
12.7s sai sõidetud jõuga 300whp. 400whp peaks ehk 12.1s kanti sõitma ma pakun.mulk kirjutas:Jõunumber selle fööni jaoks on liiga optimistlik, sellise võimsusega saavutatav aeg aga reaalne.Marko kirjutas:ei usu mina et sellise jõuga see sul õnnestub, loota võib kuid pakun et lootust vähesada1000 kirjutas: Otsustasin ka eesmärkide asjus veidi.. auto peaks saama lõpuks nii ca 400whp ning Ragnari 12,7 tahan üle sõita...miili sõidul oma klassis vähemalt esimese 3 seas olla.
![]()
sul see fiat meeletult raske, juba see teeb oma korrektuuri ja 400hp on see tänapäeval mingi näitaja??? miks ma ei usu seda 3 seas olemist on juba 100K mis on maru väike summa, seda summat tuleb ilmselt mitmeid kordi tuubeldada, et asi jumet võtma hakkaks
btw, miks otsustasid fiati kasuks audi asemel?