Lada 2106 Turbo -udune-ivar-
seda riista tahaks oma silmaga sõitmas näha, päris äge.
Vaatasin, et sul koonus on täpselt turbo kuuma osa kõrval, viska mingi eraldusplaat või midagi vahele sinna, detonatsiooni oht on kõvasti väiksem kohe ja ma usun, et isegi tuntav vahe minekus.
Kõva projekt 5+
Vaatasin, et sul koonus on täpselt turbo kuuma osa kõrval, viska mingi eraldusplaat või midagi vahele sinna, detonatsiooni oht on kõvasti väiksem kohe ja ma usun, et isegi tuntav vahe minekus.
Kõva projekt 5+
E30 M52b28 turbo
----------------------------------------
Come to the dark side - we have cookies
----------------------------------------
Come to the dark side - we have cookies
Filter enam seal ei asu. Õhuvõtt on tiiva sees. Lk5 on ka piltidelt näha.
Mootori kohta niipalju, et ülemine ots läks ikka paremaks küll. Käiguvahetused on paras nüüd umbes 500 pööret kõrgemal teha.
Nukkvõll on ikka see sama. Sisselase/väljalase 245 kraadi ja klapikattuvust 27 kraadi. Praegu seadistatud täpselt keskele, aga selle keerab vast mingi aeg 5-10 kraadi hilisemaks.
Madalatel pööretel veab veel täitsa talutavalt. Käiguühtlus läks küll halvemaks.
Mootori kohta niipalju, et ülemine ots läks ikka paremaks küll. Käiguvahetused on paras nüüd umbes 500 pööret kõrgemal teha.
Nukkvõll on ikka see sama. Sisselase/väljalase 245 kraadi ja klapikattuvust 27 kraadi. Praegu seadistatud täpselt keskele, aga selle keerab vast mingi aeg 5-10 kraadi hilisemaks.
Madalatel pööretel veab veel täitsa talutavalt. Käiguühtlus läks küll halvemaks.
vaadates graafikut, ja natuke kuu seisu kah :D
siis tasuks vast mõelda korraliku mootorijuhtimise peale?
Saad segud paika ja arvatavasti ka graafiku vähe lamedamaks.
Lisaks arvatavasti nii mõnedki jõud juurde...
Aga lada mootori kohta väga proo
rohkemgi, kui mu 2.5 vabalthingav bemm :D
siis tasuks vast mõelda korraliku mootorijuhtimise peale?
Saad segud paika ja arvatavasti ka graafiku vähe lamedamaks.
Lisaks arvatavasti nii mõnedki jõud juurde...
Aga lada mootori kohta väga proo

rohkemgi, kui mu 2.5 vabalthingav bemm :D
[url=http://www.e21.ee/galerii/album658]TurboLestaKala[/url] | [url=http://jam.axatem.ee]JAM Racing[/url]
Pärast autoga sõitma minnes tuli veel üks pisiasi välja. Nimelt gaasipedaal tundus liialt pehme ja selgus, et pedaali põhja lüües ei läinud siiber täielikult lahti (trossipinguti järgi andnud vm). Kas see juhtus dünomise ajal või hiljem, ei tea aga põhimõtselt võiks see momendilangust seletada küll.
Praegu veel korda ei teind. Peaks mingi aeg rõhunäidiku otse kollektorisse ühendama ja vaatama, kas mõjutab. Hetkel võtab rõhu näidu vahetult enne siibrit.
Praegu veel korda ei teind. Peaks mingi aeg rõhunäidiku otse kollektorisse ühendama ja vaatama, kas mõjutab. Hetkel võtab rõhu näidu vahetult enne siibrit.
Ei usu mina, et megasquirt siin veel imetegusid teeks. Ökonoomsemaks saaks kindlasti - aga pole hullu
. Pigem sisse/väljalaske geomeetria süüdi selles, et lõpp ära kaob. Väljalase algab ju originaal malmkollektoriga, kanalid imepeenikesed. Sisselase küll jäme aga k*t seda teab, mis keerised ja pöörised seal õhuvoolu võivad takistada.
Sai praegu rõhk 0.5 peale langetatud niisama kulgemiseks. Käigukast kuidagi häälekaks läinud koormuse all..

Sai praegu rõhk 0.5 peale langetatud niisama kulgemiseks. Käigukast kuidagi häälekaks läinud koormuse all..