epic_metal kirjutas:Hetkel tulekski ära lahendada see mootori juhtimise küsimus. Et milline progeaju siis ikkagi panna.
Ootan soovitusi...
Peep, inimene palus nõu, seega pole mõtet pahandada reklaamijutu peale...
Mis puudutab valikut. Olen kasutanud-häälestanud päris mitut aju, k.a. kõneall olevad Autronic ja Hestec ning on tekinud mingitsorti ülevaade/arusaam asjadest. Kui tegeled asjaga professionaalselt, siis hakkad hindama üha enam teatud asju. Funktsionaalsus ja nende funktsioonide kasutamisvõimalused, interfeisi kasutamismugavus-loogilisus ja paindlikus, töökindlus (!), datalogging jms asjad kaaluvad kalliduse ja närvikulu kindlasti üle. Aju on selline asi mis vajab ühekordset investeeringut ja siinkohal mina kokku ei hoiaks, pigem ei kiirustaks ja koguks natuke raha juurde, et pärast ei jääks kripeldama. Tõsi ta on, ajab asja ära ka isetehtud Megasquirt ilmselt v ebamugav ja vananenud ... minu valik on lihtne teha - Autronic, ma olen lihtsalt armunud sellesse süsteemi ja seega ei vaja midagi muud. Olles kasutanud Sm4 200sx s14 peal ning SMC põhilist PnP süsteemi Mitsu Evo peal olen saanud aru kui HEA antud seade on. Ma saan hakkama ka muude süsteemidega ja tegelen igapäevaselt ntx ülilihtsa-mugava KMSga ja ülikapriisse-vahest vastiku-kuid väga funktsionaalse AEMga. Endale ma ostan samuti Autronicu ning arvestades mida kõike ma selle eest saan olen ma lihtsalt õnnelik ning sellisel juhul jääb hind üldse teisjärguliseks. Samuti plaanin mina kasutada sama "klotsi" mitmel enda mänguasjal, k.a. ilmselt bike. Ehk vaja teostada mitmekordselt juhtmestused, aju ostad ainult 1 korra.
Kui vähegi tekitab huvi v on mingeid küsimusi Autronicu suhtes, siis võta julgelt ühendust:
sam@es-tuning.ee