Lambda simulaator.

Tehnilised probleemid, küsimused ja lahendused.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
Toomas
Kontakt:

Lambda simulaator.

Postitus Postitas Toomas »

Mure järgmine. Kuna autol on kaks lambdat, üks enne ja teine peale kat`i.
Kat läks umbe ja sai see välja võetud. Aga nüüd on probleem peale kat`i oleva lambdaga. Tundub, et ta keerab mul segu pidevalt pe**se.
Kuskilt leidsin kunagi ka mingisuguse õpetuse, et kuidas seda lambda simulatorit teha aga enam ei suuda leida.
Kas keegi on sellise asja valmis teinud ja äkki viitsib mind ka selle probleemiga aidata?
Audi, VW, Seat, Škoda hooldus, remont ning ostueelne kontroll. [url=http://www.audihooldus.ee]WWW.AUDIHOOLDUS.EE[/url]
Ibiza Cupra 1.8T
Hylas

Postitus Postitas Hylas »

Meil on selleks puhuks konkreetne toode laos olemas , isegi reguleeritav ja koos universaalse juhtmestikuga.
Täpsem info maili või telefoni teel.
Kasutaja avatar
Fos

Postitus Postitas Fos »

Võtad 1Mohm takisti ja 1uF kondekas, paned need omavahel rööbiti ja ühendad lambda mõõteahelasse. Siis võtad 3 x 50ohm / 10w takistit, paned need omavahel rööbiti ja ühendad küttekeha ahelasse ja good to go.
Igaks juhuks võid küttekega ahelasse ka neljanda 50 oomi /10w takisti panna, siis ei lähe nad nii kuumaks ja ohtu vähem.
E30 M52b28 turbo
----------------------------------------
Come to the dark side - we have cookies
erkop

Postitus Postitas erkop »

Siis võtad 3 x 50ohm / 10w takistit, paned need omavahel rööbiti ja ühendad küttekeha ahelasse ja good to go.
Igaks juhuks võid küttekega ahelasse ka neljanda 50 oomi /10w takisti panna, siis ei lähe nad nii kuumaks ja ohtu vähem.
Mina pigem ütleks, et rööbiti takisteid juurde ühendades muutuvad ohud poole suuremaks.
1. Takistilt hajuv võimus ei vähene rööbiti ühendades
2. Kogu ahela vool suureneb, mis võib omakorda läbi kõrvetada aju.
Kasutaja avatar
Fos

Postitus Postitas Fos »

jah sry, tuline õigus erikop, jadamisi kindlasti panna, et takistus suureneks ja vool väheneks.
E30 M52b28 turbo
----------------------------------------
Come to the dark side - we have cookies
Hylas

Postitus Postitas Hylas »

Hämmastav...

Ma ei mõista palju teil inimestel on vaba aega ?

Mitmeid tunde kulutada elektroonika poodides, köögilaua taga jootmist harjutades, auto peal eksperimenteerides ja seades ohtu miskit kallist ära kärsatada jne.
Breakaway

Postitus Postitas Breakaway »

Hylas kirjutas:Hämmastav...

Ma ei mõista palju teil inimestel on vaba aega ?

Mitmeid tunde kulutada elektroonika poodides, köögilaua taga jootmist harjutades, auto peal eksperimenteerides ja seades ohtu miskit kallist ära kärsatada jne.
sry.. ei pea köögis väga kaua leiutama... kerge guugeldamine (http://www.vfaq.com/mods/O2bypass.html) ja loogiline mõtlemine, (et skeem õige ikka oleks)... ning simulaatori peale kulub 690 kr asemel paarkümmend..
It's not turbo lag, it's foreplay!
Vasta