Meil siin Jõhvist 20km kaugusel asub Sillamäe nimeline linn, kus elab "pumbameister". Tean vähemalt viit inimest, kes tema käest abi saanud, kas pumba remondi näol, või müüs hea hinnaga taastatuid asju. Töö garantii pidi kah olema, aga see mind eriti ei huvita. Helistasin mõni minut tagasi mehele. Lubas kontrollida ilma probleemideta. Aga ärge arvake, et katkise pumba puhul taastan midagi vms. Walbro mõte jääb sel juhul päevakorda.
Kuuno kirjutas:sest probleem võib olla ju, pumbas v pihustites, v isegi el systeemis
lihtsalt võimalikud variandid. Ja manomeeter ellimineeriks pumba...
Mihkel kirjutas:Jõudsid sa ilusti koju tagasi selle tõbise pumbaga?
Olen kodus. Jõhvi - Tln - Jõhvi, ilma piinamamata oli üpris öko laks. 30L 400km-le. Turboclubi foorimui kasutajate jaoks ökopill . Kuid tegelikult tahaks märkida seda, et Mihkli abita oleks ma siiani lootusetult kadunud inimene.
Mulle meeldib eriti värv veljed on ka kenad. Ma päris esimest ronti ei ostnud küll aga proovin ära unustada, et ma 200sx-i üldse kunagi ostsin. Ei meeldinud need ajad kui omasin sellist. Mitte allaandmist sulle.
Täna sain kauaoodatud walbro kätte. Paar tundi peale ELS-i meeste tulekut oli asi juba installitud. Lõpuks probleem lahendatud - asi oli tõesti pumbas. Mihklile suur tänu vea leidmise eest. Ma ikka ei uskunud lõpuni et asi on teist korda pumbas - kuid nii see ka oli. Kolmandaks pumbaks tuli uus võtta
Täna sain kätte hammasrihma, rullikud, veepumba jne. Kes s13 omanikest on lasknud kusagil rihmavahetust teha? Mis oli hind ja kuidas töö kvaliteediga rahule jäite?