väheke erinevat teed vist läheb vestlus...arvan et esialgne point oli see, et KUI on lastud teha, siis võiks see olal ära märgitud mitte ei ole paha asjaolu et auto on mujal tehtud. Ehitati ntx ES'is siis väga hea..nende amet ja las ehitavad. Ega need inimesed kõvemad pole kes kodus ise leiba teevad kui need kes leiburit ostavad, aga kui toitlustamis üritusele lähed leiburi leivaga siis ei ütle et ise kodus tegid

:D ektreemne näide aga umbes nii saan mina asjast aru :P
ise olen enmasti ise teinud kõik mis võimalik, aga mida ei saa seda olen lasknud teha:väntvõlli lihv, silindrite puurimine ja hoonimine, paljud keevitustööd(kolle)
lõikan ja punktin asjad ise kokku, vbl ka keevitan varsti

aju panen ise paika ja seadesse kah
mootor kah ise kokku, aga seal aitab targem inimene suuremate teadmistega kui endal puudu tuleb= saan ise kah targemaks
ega asjal muud ei ole tglt kui pealehakkamist ja 10 korda mõõda 1 kord lõika teadmist-siis on ka lõpptulemus parem. Esimene turboprojekt sai koos es'iga teha kui nemad alles õppisid ja mina lihtsalt ei osanud, julenud midagi teha kuna polnud midagi varem näppinud, nemad aga lihtsalt hakkasid tegema

lõpuks ytleks ikka et jõudu iseehitajatele ja ka nendele kes lasevad ehitada, sest nemad teenivad selleks tööd tehes raha ja samas aitavad teistel raha teenida