Alustaks sellest, et autoks Opel Kadett.
Mure siis selline, et Kadetil oli peal 1.8 85kW GSI mootor (koodiga 18E), mille küttesüsteemi juhtis Le-Jetronic. Kahjuks aga see mootor lõppes otsa ja asendust väga võtta pole. Seevasti Opeli 2.0 liitriseid (C20NE) leidub, aga teps mitte ei tahaks oma autole seda panna. Miks? Sest ei taha katalüsaatorit ja lamda ka ei tundu eriti sümpaatne asjake oma hinna poolest (olen tudeng, keller raha napib

Mure ongi selles, et kui ma nüüd võtan endale ligi C20NE ja sinna peale panen Le-jetronicu, kas siis see asi tööle ka hakkab?
Seda lehte lugedes võiks nagu hakata. http://www.opeltuners.com/ --> Articles --> About Opel fuel injection systems
Segase sissejuhatuse jätkuks paar konkreetset küsimust ka
1. Kas ma saan õigesti aru, et aju annab kütet peale olenevalt ainult õhu hulgast? Seega 0,2 liitrit suurem kubatuur probleeme ei tekita?
2. Kuna pole C20NE hingeeluga väga kursis, siis ei tea täpselt, kuidas tal süüte juhtimine käib. Kas ma pean koos Jetronic'uga paigaldama ka 18E süütesüsteemi.
Vot selline jutt ja küsimused. Ehk saab keegi tarka nõu anda ja mina saan omale rattad alla.
Terv,
Siim