Ahsaa korralik M-Tech rullnokk .Juppide järgi on asi päris uhke ning programeerimis võimalused täitsa ok aga oled sa mõelnud palju rõhku sa orig sisuga lasta julged!!Või on tulemas mingid uhkemad kolvid millega võiks asja veel kärtsumaks ajada????Igaljuhul edu ehitamisel ning ära pilli käest lase:):):)
635Driver kirjutas:Ahsaa korralik M-Tech rullnokk .Juppide järgi on asi päris uhke ning programeerimis võimalused täitsa ok aga oled sa mõelnud palju rõhku sa orig sisuga lasta julged!!Või on tulemas mingid uhkemad kolvid millega võiks asja veel kärtsumaks ajada????Igaljuhul edu ehitamisel ning ära pilli käest lase:):):)
ups:D unustasin et sees on wiseco kolvid ja eagle kepsud. ise tahaks esialgu sinna 500hp kanti jöuda,aga naq öeldakse süües kasvab ise :D
Praeguse seisuga võiks autol umbes 450 hj olla, arvestades laaderõhku ja konkreetsete pihustite koormust.
Edasi käis isegi kolme inimesega pardal ja vaid 1,1bariga väga mõnusalt.
Kaua see AAN i korv vastu peab ja mis väänet ta kinni suudab hoida????
Ning ennast huvitab kas kolle on tehtud kõik kuus toru kokku või 3ja3 kuna kuumaosa peaks olema ju kahe kojaga ning mis pöördel 1bar saavutatakse
635Driver kirjutas:Kaua see AAN i korv vastu peab ja mis väänet ta kinni suudab hoida????
Ning ennast huvitab kas kolle on tehtud kõik kuus toru kokku või 3ja3 kuna kuumaosa peaks olema ju kahe kojaga ning mis pöördel 1bar saavutatakse
Korvi koha pealt täpelt et eiteagi aga sinna 500nm kanti pidavat kestma vöibolla targemad siin suudavad anda vastuse :D,
jep twinentriga turbo ja ka flants oli aga vedasin köik 6 sinna mitte eraldi ,kusjuures ei olegi veel ise jälgind kuna 1 bar saabub aga 3000rpm pealt hakkab juba elama asi :D
Päris kena auto. Minu, kui bmw võõra inimese jaoks.
Sisselaske torustiku võiks mingi aeg uue teha ( sebin sulle hea hinnaga alumiiniumtorud, paari RV põlve hinnaga)
Aga kui Tartus oled mõnikord, võiks MK`ga veerandmiili proovida, kui poole maaga eest ära ei sõida, siis on väga jõuetu ja vaja rõhku peale keerata või kaane voolavust parandada.
Edit: Kui siduri jõudlusest väheseks jääb, siis mul on selle vastu rohtu - pakun 3 kettalisi racing sidureid(kasutatuid) ja hea raha eest saaksid mu enda 3-kettalise sachs race engineeringu siduri, hetkel on see bmw nuutidega (see on muidugi tutikas)
hents99 kirjutas:Päris kena auto. Minu, kui bmw võõra inimese jaoks.
Sisselaske torustiku võiks mingi aeg uue teha ( sebin sulle hea hinnaga alumiiniumtorud, paari RV põlve hinnaga)
Aga kui Tartus oled mõnikord, võiks MK`ga veerandmiili proovida, kui poole maaga eest ära ei sõida, siis on väga jõuetu ja vaja rõhku peale keerata või kaane voolavust parandada.
Edit: Kui siduri jõudlusest väheseks jääb, siis mul on selle vastu rohtu - pakun 3 kettalisi racing sidureid(kasutatuid) ja hea raha eest saaksid mu enda 3-kettalise sachs race engineeringu siduri, hetkel on see bmw nuutidega (see on muidugi tutikas)
anna teada kui leiad alumiin torud sisselaske jaoks siis vöib ymber teha kll selle:D, 1mail proovin osaleda tartu dragi äkki seal saab sis proovida tolle mk-ga,see 855 kaan mis peal on sellel voolavus originaalis niigi hea et käppida pole mötet enam .