Ideid, kuidas olukorda pisut paremaks saaks? Lekib ainult ühest nurgast aga otse vl. kolle peale. Jõuluaeg -> poed kinni aga sõita vaja
ei ütleks et see kinni ei hoia. mul terve mootor sellega kinni lastud.(eelmise omaniku poolt.) mistõttu võtsin ka mootori laiali, et kõik punane välja rookida ja karteris oli seda kah omajagu. karterit ennast andis ikka lahti kangutada. mul olid ka olemasolevad tihendid sellega üle lastud. ainus kuhu seda pandud ei oldud oli PK tihend.(thank god)Jesper kirjutas:Kui on elu ja surma küsimus, siis Prismas müüdav punane mootorisilikoon ajab nii vähekriitilises rakenduses ka asja ära, kui korralikult puhastada ja karestada. Anoh jah, Loctite nakkub ikka oluliselt paremini ja kuivab tugevamaks.
Tegu Loctite 5699 kui mälu ei peta. Kuivab ilusti kõvaks, mitte ei jää poolvedelaks nagu paljud teised silikoonid.mart154 kirjutas: Tootekood mul kunagi meeles ei püsi, aga Mihkel paneb selle siia kirja, eksju
Jesper kirjutas:Kui on elu ja surma küsimus, siis Prismas müüdav punane mootorisilikoon ajab nii vähekriitilises rakenduses ka asja ära, kui korralikult puhastada ja karestada. Anoh jah, Loctite nakkub ikka oluliselt paremini ja kuivab tugevamaks.