Hobigaraasis vaba veel 1 koht

Kõik muu mis mujale ei sobi !

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

Vasta
sallu
Kontakt:

Hobigaraasis vaba veel 1 koht

Postitus Postitas sallu »

Võtsin omale ruumid. Need asuvad Teletorni all, vanades Motoklubi ruumides 140m2. Koosneb 2st ruumist, millest üks hakkab olema Hobiruum, ~70m2, mahutab 3 autot. Raha tahaks siis ühe auto koha eest saada 1000.- kuus plus osa kommunaalidest, suvel umbes 50.- talvel maksimum 500.- Tööriistadest puudust väga ei ole, kehtib kord, kõik mis võtad tuleb tagasi panna ja mida kasutad või ära lõhud vaja tagasi osta. Korralik peab olema, lohakat inimest ei taha oma kõrvale. Sisse saab kolida Esmaspäevast

5289380
sallu
Kontakt:

ikka vaba.
Aigo

Postitus Postitas Aigo »

oleks see tartus oleks mina huviline kui küte olemas
Pilt
Jürgen

Postitus Postitas Jürgen »

Vot siis, tooge nüüd Aigo pärast see Tartusse palun! Miks selliseid poste teha, kas siis msn'is ei saa end välja elada? :roll:
Aigo

Postitus Postitas Aigo »

Jürgen kirjutas:Vot siis, tooge nüüd Aigo pärast see Tartusse palun! Miks selliseid poste teha, kas siis msn'is ei saa end välja elada? :roll:
ma arvan, et sinu post on mõtetu, kuna eesti riik ikka veel ei piirdu tallinnaga ja teletorn on ka tartus olemas, peaksid teadma kui isegi tartust pärit
Pilt
marauder

Postitus Postitas marauder »

imestamapandav et sellise raha eest veel koht vaba on...
Aitan Ebay'st asjade tellimisega või maksmisega.
_siim_

Postitus Postitas _siim_ »

Seal on külm,niipalju kui mina täna kuulsin.
fred

Postitus Postitas fred »

Aigo kirjutas:
Jürgen kirjutas:Vot siis, tooge nüüd Aigo pärast see Tartusse palun! Miks selliseid poste teha, kas siis msn'is ei saa end välja elada? :roll:
ma arvan, et sinu post on mõtetu, kuna eesti riik ikka veel ei piirdu tallinnaga ja teletorn on ka tartus olemas, peaksid teadma kui isegi tartust pärit
Tartus on kõigest televisioonimast.
Kasutaja avatar
Ragnar

Postitus Postitas Ragnar »

Wowoweewow:

Pilt

Polegi veel Tartus sellist silma jäänud... :-D
Alfa Romeo Brera 3.6 JTS V6 Q4
Ex Fiat Coupè 16v Turbo 342hj/466nm
Kasutaja avatar
Raceboy

Postitus Postitas Raceboy »

Fredi ütles, et Tartus on televisioonimast, mitte -torn. Seal on vaks vahet tegelikult :)
Ja Tartu masti tulesid näeb öösiti vilkumas selge ilma korral juba Tln-Trt maanteel sõites juba Puurmani sillalt.
http://www.facebook.com/vemsporsche" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.porsche-foorum.org" onclick="window.open(this.href);return false;
digimarket

Postitus Postitas digimarket »

Aigo kirjutas:
Teletornist rääkis Aigo
BMW M52 328i turbo
sallu
Kontakt:

Ebareaalne, kas see siin on ikka Turboclub????? EI ole Külm, kui seal sees olla, niisama ei olemõtet kütta. Ilma kütmata ei ole alla 6 kraadi veel langenud. Ja Gaasiga kütan, siis on soe.
Vasta