Kui ma jaapanis ringi kolasin ja yhte HKS esindavasse suurde tuuningpoodi laksin siis neil oli seal suur garaas kus konveieri pohimottega paigaldati HKS (garrett) turbosid autodele
Seal maja korval oli suur hunnik auto-prygi, vanad sumpsid, kummid jne ja arvake ara mis saavad nendest korras aga kasutatud stock turbodest (naiteks GTR skylinid jne) parast uute pealepanekut? Need vedelevad seal umbes 10tk koige selle saasta keskel parkla nurgas ja ootavad prygiautot

Veel on olnud voimalus sealt mingi 3000 eekuga saada kasutatud 500++hj turbosid (hks, apex, greddy ara hooratud kitid) aga mul endal poleks nendega midagi teha, ykskord oli hks T51r spl (1000hj) turbo pakkuda ma ei saanud aru myyast muidugi sest nad englisit ei raagi aga tundus et mootor oli polenud voi ohku lennanud vaiksed korvetuse jaljed olid, mida ma ei imesta sellise turbo puhul.
See on koige voimsam turbo mida hks toodab kasutatakse ekstreemsetel DRAG masinatel...hind on kuskil 40-50k eeku oleneb kas on BB aga maksis seal poes......................3k
Motlen et mida teeb poleng turbole?