Joonised
Joonised
Kõik võimalikke jooniseid.Kasutage nt AUDI(NEW)asemel AUDI kataloogi.Tegu on venekeelse versiooniga.Lisan lingi ja see all!!
AUDI (NEW)*
AUDI
BMW (NEW)*
BMW
BOSCH
CHERY
CHEVROLET
CHRYSLER
CITROEN (NEW)*
DAEWOO
FORD
HYUNDAI
KIA
MERCEDES
MINI (NEW)*
OPEL (NEW)*
OPEL
PEUGEOT (NEW)*
PEUGEOT
PORSCHE
RENAULT
SAAB
SEAT
SKODA
VOLKSWAGEN (NEW)*
VOLKSWAGEN
VOLVO
LINK SIIS:http://www.elcats.ru/
AUDI (NEW)*
AUDI
BMW (NEW)*
BMW
BOSCH
CHERY
CHEVROLET
CHRYSLER
CITROEN (NEW)*
DAEWOO
FORD
HYUNDAI
KIA
MERCEDES
MINI (NEW)*
OPEL (NEW)*
OPEL
PEUGEOT (NEW)*
PEUGEOT
PORSCHE
RENAULT
SAAB
SEAT
SKODA
VOLKSWAGEN (NEW)*
VOLKSWAGEN
VOLVO
LINK SIIS:http://www.elcats.ru/
Tere
Ei ole uurinud rohkem aga ostukorv oli ja nõudis registreerumist ja logimist.
"Saja asjaga ei jõua tegeleda"
No kui keegi ka venesse satub või kus see kauplus ise on või meil on tuttavad naaberriigis ja post ka olemas ju.Midagi kannatab ikka ette võtta juu.
"Saja asjaga ei jõua tegeleda"
No kui keegi ka venesse satub või kus see kauplus ise on või meil on tuttavad naaberriigis ja post ka olemas ju.Midagi kannatab ikka ette võtta juu.
Re: Tere
Eestis elad ju? JOKK.Sportlane kirjutas:Tere
Et küsimus, et miks nad on sis kordi odavamad?Kaup peaks ju sama olema ja ma ise ka vaatasin amorte sealt, et hinnavahe oli seal 60% odavam kui siin.
Usas on asjad samamoodi odavamad, mõni asi ostad eestis 50% kallimalt nii,et pole küsimustki..
ex V8 umbes 374kw/622nm @ 0,4 bar - aga uus on 318kw :( NA
Re: Tere
Esiteks vaata kui suur on venemaa turg ja kui suur on eesti turg. See ütleb juba miks on hinna vahe nii suur!Sportlane kirjutas:Tere
Et küsimus, et miks nad on sis kordi odavamad?Kaup peaks ju sama olema ja ma ise ka vaatasin amorte sealt, et hinnavahe oli seal 60% odavam kui siin.
Tere
Rohkem sai ta pandud sellepärast , et seal asjalikke jooniseid ka.Ehk on kellegil abi.Mina näiteks sain Audi 200 sumbutaja kohta piisavalt rahuldava sumbuti joonise.
Ja Opeli kohta ka nipet näpet.
Kui kellegil jooniseid on siis võik päris kusagile need auto varuosad jne joonised kokku korjata.,Turbo flantisd ja osad eraldi või midagi sellist analoogset mida Mihkel palus teha.
Tihti otsin jooniseid tikutulega.Ma usun,et ka teistel on sama mure.
Ja Opeli kohta ka nipet näpet.
Kui kellegil jooniseid on siis võik päris kusagile need auto varuosad jne joonised kokku korjata.,Turbo flantisd ja osad eraldi või midagi sellist analoogset mida Mihkel palus teha.
Tihti otsin jooniseid tikutulega.Ma usun,et ka teistel on sama mure.