M: CA18DET+kast + kere = 12000 !!! KIIRE !!!!!!
M: CA18DET+kast + kere = 12000 !!! KIIRE !!!!!!
Muugiks mootor ... juba valja ja laiali voetud ... kui seisis auto peal tootas hasti, saate ASTRONA kaest kusida ta oi viimane kes proovis seda ... terve mootor kuid VL kollektorita ja turbo puudub ... ja siis vaja vahetada VL nukkvoll ja andur (ca18det nork koht) juhtmed ja ecu kaasa !
Kaigukastiga ... korras ka ...
Hinnaks kusiks 10 000.-
58003005
16.02.09
muun koik 12 000 eest
KERE : keevitatud diff, kere on liffitud varvimiseks, madaldatud vedrud ja amordid on kovad ... aga esi ja tagastanged pole. (olemas ka stock amordid ja vedrud)
MOOTOR : tehtud KAP remont ehk vahetatud : saaled, kolvi rongad, sidur, tihendid, pihustid ... aga praegu kaane on laiali. VL kollekotri ja turbot pole.
CAS anduriga on vaike viga, aga tootab. tuunigu korral seda tuleb kindlasti vahetada, tava kasutamiseks on norm.
KAST: taitsa korras
annan ara mone asju : AUTOGAUGE SMOKE SERIA GAUGES (boost, oil temp, oil press, adapter olifiltrile. STROBOD =), KENWOOD MAGNITOLA,
paigaldatud EAGLE MASTER signalisatsioon ...
ANNAN ARA KOIK SEDA 12000.- EEST !
Kaigukastiga ... korras ka ...
Hinnaks kusiks 10 000.-
58003005
16.02.09
muun koik 12 000 eest
KERE : keevitatud diff, kere on liffitud varvimiseks, madaldatud vedrud ja amordid on kovad ... aga esi ja tagastanged pole. (olemas ka stock amordid ja vedrud)
MOOTOR : tehtud KAP remont ehk vahetatud : saaled, kolvi rongad, sidur, tihendid, pihustid ... aga praegu kaane on laiali. VL kollekotri ja turbot pole.
CAS anduriga on vaike viga, aga tootab. tuunigu korral seda tuleb kindlasti vahetada, tava kasutamiseks on norm.
KAST: taitsa korras
annan ara mone asju : AUTOGAUGE SMOKE SERIA GAUGES (boost, oil temp, oil press, adapter olifiltrile. STROBOD =), KENWOOD MAGNITOLA,
paigaldatud EAGLE MASTER signalisatsioon ...
ANNAN ARA KOIK SEDA 12000.- EEST !
Viimati muutis n00kie, 17.02.2009 21:00, muudetud 4 korda kokku.
Re: M: CA18DET+kast
Õigemini istusin ma kõrval, ja seda ma ei unustan00kie kirjutas:... kui seisis auto peal tootas hasti, saate ASTRONA kaest kusida ta oi viimane kes proovis seda ...

Kui ma õigesti mäletan, siis mootoril on tehtud kap-remont ja peale seda on sõitnud 1000km.
Unustasid ka mainida, et sa sõitsid stock rõhuga.
slyy2048
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
WhatsApp: +6281339093884
12.0s CA18DET
utlen niimodi et kui mul seisis mootor tootas ta vaga korralikult ... Astrona oli viimane kes nagi seda parast seda mootor oli maha voetud (maha voetud suvel 2009) ja laiali tehtud ... parast seda kunagi ta ei tootanud... garantiid ma ei anna .. sest see ei ole kauplus ... mootor tootas see on minu garantii .. kes teab kuidas sa seda kokku paned ... aga plokk ei ole laiali pannud ...
uued :
kolvi rongad STD mooduga
koik saaled STD mooduga
sidur
pihustid
uued :
kolvi rongad STD mooduga
koik saaled STD mooduga
sidur
pihustid