texas0303 kirjutas:Hetkel kõik ülejäänu stokis, et olekski nõu tarvis, et millega saaks küttesegu rikkaks. Autoks on Opel Vectra b 1.8 ja turboks Garett T3
Millega üldse jälgid segu? NB või WB lambdaga?
Palju turborõhu plaanis panna?
esialgu küünalde järgi, kuna küünlad liiga valged, üks tark rääkis, et küttesegu enam vähem paigas, kui küünlad pruunid. Rõhku plaanis 0.5 hetkel, kuna pole eriti enam raha alles, et sinna suuri kulutusi teha. Elada ka tarvis :D
texas0303 kirjutas:esialgu küünalde järgi, kuna küünlad liiga valged, üks tark rääkis, et küttesegu enam vähem paigas, kui küünlad pruunid. Rõhku plaanis 0.5 hetkel, kuna pole eriti enam raha alles, et sinna suuri kulutusi teha. Elada ka tarvis :D
Siis võibolla aitaks c20xe pihustitest ja väheke rõhu juurde keeramisest.
(C20XE pihusid saaad näiteks, www.kasutatud-varuosad.ee 300eeki oli koos kütuselatiga, kütuserõhuregulaatori keiseist, miski 700eeki vist.)
Mul veel selline küsimus, et kuhu ma selle turborõhu anduri ühendama pean. Seal komplektis on kaasas mingi kolmik, et kui ühendasin mootori vaakumiga, nagu õpetuses kirjas, siis ta nagu ainult vaakumit näitaski.
texas0303 kirjutas:Mul veel selline küsimus, et kuhu ma selle turborõhu anduri ühendama pean. Seal komplektis on kaasas mingi kolmik, et kui ühendasin mootori vaakumiga, nagu õpetuses kirjas, siis ta nagu ainult vaakumit näitaski.
Jah, see tuleb vaakumi ühendad, järgelikul ongi vaakumis. Seier reageerib kui gaasi näppida? Mul näiteks 1 käiguga alles lõpus tuleb vaakumist välja. (ka opel, c20ne)
cthen kirjutas:kütuserõhuregulaatori keiseist, miski 700eeki vist.)
Too odav on mõeldud ainult vabalthingavate masinate tarbeks... ehk siis ülelaadele ei soovitaks.
Miks? Põhjenda?
Sel lihtsalt põhjusel, et boostiga too asi kütuse rõhku lihtsalt ei tõsta, ei ole mõeldudki seda tegema. Nt kui keerata rõhk 3BARi (ilma vaakumita) siis sõidu ajal on rõhk 3BARi miinus vaakumi osa, kui aga boosti alla minna siis rõhk jääb suht 3BARi peale seisma, mitte ei ole 3BARi + rõhk...aga just nii see ülelaadega masinal olema peaks.
Jumal lõi turbo lag-i, et ka V8 omanikel oleks võimalus.