Väga jama foorum

Tehnilised probleemid, küsimused ja lahendused.

Moderaatorid: Mihkel, Ringo

part1

Väga jama foorum

Postitus Postitas part1 »

Ma küsin infot turbode kohta, minu teksti aga ei loeta läbi ja arvatakse, et olen tüüpiline rahatu küsija, kes midagi ei tea ja kukutakse, aga paukuma ise ei olda mu tekstigi eriti lugenud.

Ma toon oma küsimustes näiteid, ehk siis asju mille kohta soovin teada ja uurin kas on asi nii või naa jne, ei mind sõimatakse midagi ei vastata.
Arvatakse, et ma ei tea algtõdesidki, paraku tean.
Variante on erinevateks asjadeks niipalju, et ma loomulikult ei mõtle ise välja, mis see on, ma võin aimata, mis on aga kindlalt ei tea selleks peabki küsima.

Täiesti mõttetu tige foorum siin, milleks see siin siis on, kui abi siit ei saa?
Kõik kes siin sõimavad, küll nad ise teavad, minge teate ise kuhu, hullemaid taune ma ei tea kust leida annab, võibolla vaid kõrtsidest.

See foorum tuleks oma mõttetuse ja tigeduse pärast kinni panna, täitsa lapsikud, mind aidata ei või onju, bännivad ära.

Olen vaadanud siin teemasid, vähemalt pooled neist on teie lapsikuse ja tigeduse tõttu suletud, on ikka tropid siin mõned ma ei või kohe. :x

kuna on oht, et siin ka mu juttu ei loeta kirjutan suurelt ja punaselt.
Kõik tropid, kes siin sõimavad mingu ise teavad kuhu!!!
Rommi

Postitus Postitas Rommi »

sellised tropid tuleb lihtsalt bannida(sina oled siin ainuke tropp).
sa turboteadlane küsid ikka siukeseid küsimusi et süda läheb pahaks.
võiks lukku panna selle teema,kuna sama juba tehtud.
part1

Rommi kirjutas:sellised tropid tuleb lihtsalt bannida(sina oled siin ainuke tropp).
sa turboteadlane küsid ikka siukeseid küsimusi et süda läheb pahaks.
võiks lukku panna selle teema,kuna sama juba tehtud.
Minu poolest tehke, mis tahte selel teemaga, aga antud teemas, oled ainuke tropp sina.
mölise vähem.
Ega aidata ju kunagi ei või eks ja teemat lugeda ka ei või eks, paar sõna ja siis kohe sõimama ülejäänud mõtled ise välja, mis ma sinu arust küsisin onju nii.
Ok ootan siia veel inimesi rääkima, eelkõige ootaks igasugu tolkameid ja troppe siia rääkima, aga normaalsed inimesed võivad ka siia vestlema tulla, kes pole tropid ja tolkamid.
Kasutaja avatar
juss

Postitus Postitas juss »

Kle naljatilk see teema on kõigepealt juba vales kohas. Peaks vist olema vaba teema all, pole ime siis, et keegi sind tõsiselt ei võta kui ei suuda oma poste õigesse kohtagi panna!
part1

juss kirjutas:Kle naljatilk see teema on kõigepealt juba vales kohas. Peaks vist olema vaba teema all, pole ime siis, et keegi sind tõsiselt ei võta kui ei suuda oma poste õigesse kohtagi panna!
Ma panin meelega siia, sest see on loetavam foorum.
Sedaviisi, et peaks varsti vist burksi ka ostma :lol: nagunii saan jälle bänni 8) :lol:
Oi ma ootasin, bänni mahavõtmist ,et saaks siia läbustama ja teile ütlema tulla, mida ma sellest foorumist siin ja teist arvan.
mõtlesin uue nime tegemiselegi,et saaks läbustada siin ja arvamust avaldada, aga oh imet, enne kui seda tegin võeti bänn maha, saatsin mihkel poisile lõpuks vastuse ka, mida ma enne teha ei saanud.
Turbotage midagi intercooleriks :lol:
nait

Postitus Postitas nait »

Ärge alluge provokatsioonidele, küll mõni adminn teema ära kustutab kui siia satub, mõttetu vaidlemine mõttetul teemal.
part1

õige jutt, sul viimane kommenteeria, need kes siin sõimavad ja vihased on nagu herilased, treidku omale ajud :lol:
Kasutaja avatar
juss

Postitus Postitas juss »

Ilmselt asi sinus kuna mina pöördusin konkreetse rahva poole oma idiootliku projektiga, ja ise polnud ma veel turbotki omasilmaga näinud!
Ja ma olen alati abi saanud. Tuleb ise ka vaeva näha, aga kui tõesti peakolus pole midagi peale vihaste sõnade ja kirjaoskuse, siis soovitan, sende oskustega teenida piisavalt, te suudad endale osta ühe korraliku turbopilli ja siis on suva kuis mis toimib! Peasi, et oled tänaval kõige kiirem ja oleks ka klubi rahvast vihasem masin! :evil:
part1

ostke kõik omale Fiat Pandad :lol:
hakake neile akusid ja tuuleklaase treima.
part1

juss kirjutas:Ilmselt asi sinus kuna mina pöördusin konkreetse rahva poole oma idiootliku projektiga, ja ise polnud ma veel turbotki omasilmaga näinud!
Ja ma olen alati abi saanud. Tuleb ise ka vaeva näha, aga kui tõesti peakolus pole midagi peale vihaste sõnade ja kirjaoskuse, siis soovitan, sende oskustega teenida piisavalt, te suudad endale osta ühe korraliku turbopilli ja siis on suva kuis mis toimib! Peasi, et oled tänaval kõige kiirem ja oleks ka klubi rahvast vihasem masin! :evil:
vaata juss, ma algul küsisin ilusti, aga mind vihastati selle nõmeda ülbuseja sõimuga, mida ma vastuseks sain.
Ma ei taha olla üldiselt kiirem, tahtsin vaid uurida ja võibolla väheke jõudu diislile.
part1

mina arvan, et peaks hakkama oma sierral summuti kaudu, kolvirõngaid vahetama :lol: sama soovitan ka teistele, ostke omale sierrad ka ja turbotage ära ning laske laiali ja siis tehke mis käskisin summuti kaudu kolvirõngaste vahetamise osas. või ostke omale uus sierra ja korrake protseduuri.
part1

Küll on hea, et ma siia omale läbustamise teema tegin.
Siis siin vihased inimesed teavad, et teinekord enam minuga ei jamata, ei tulda sõimama vaid aidatakse kenasti nõu ja jõuga ja loetakse mu tekst ka läbi ikka kenasti:)
Viimati muutis part1, 16.11.2008 22:54, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
juss

Postitus Postitas juss »

Kas tohib küsida,et mida Te noormees olete tänaõhtul tarvitanud, et selline asjalik tekt?
mart154

Postitus Postitas mart154 »

Aitähh, et sa osutasid ühte selle foorumi puudust minule...

See foorum on tõesti väga jama. Ma ei teagi, mis ma siin foorumis üldse teen. Mul vist pole sinuga sarnaselt oma ajaga midagi tarka peale hakata ja läbustan siis täiega. Lisaks unistan samamoodi, et mul oleks ükskord võimas auto, kui mu isa rikkaks saab.

Aga nagu sa ütlesid, see foorum nõnda jama...

Siis ma luban, ma ei tule enam kunagi siia tagasi!

Ära tule sina kah!
part1

juss kirjutas:Kas tohib küsida,et mida Te noormees olete tänaõhtul tarvitanud, et selline asjalik tekt?
mina vää? mitte midagi, ma tean mõtlesn ise ka, et selline mulje jääb., ma lõbusas tujus liht.
ma elan end välja siin, ja asja eest siis on kõiigil selge, et enam ei jama minuga:)
Suletud